Zajímavé obsahové spolupráce: Česká bankovní asociace, Delfín travel a další

17. června 2020

Ponořte se do pohádkové krajiny plné elfů, víl a dalších mýtických stvoření nebo se podívejte na zoubek finanční gramotnosti. Přinášíme další díl pravidelné rubriky zajímavých obsahových spoluprací. A jak už to znáte z předchozích dílů, neservírujeme pouze vlastní úrodu, ale dáme vám ochutnat také zahraniční lahůdky.

Z dílny Seznam.cz

Skandinávské dobrodružství

  • Delfín travel & Seznam Native

Ještě v březnu před plně propuknutou pandemií jsme se spojili s cestovní kanceláří Delfín travel a provedli jsme čtenáře skandinávskými zeměmi, jejich pohádkovou krajinou. Věnovali jsme se také tajemným bytostem, obrům, vílám a skřítkům, které obývají skandinávské lesy, vodopády nebo hory.

Bydlete zdravě

  • Developer JRD & Seznam Native

V minulém měsíci jsme také navázali na spolupráci s developerem JRD. Opět jsme se věnovali zdravému bydlení a tomu, jak špatně postavené budovy mohou ničit naše zdraví. Víte, jak správně větrat? Nebo jak v bytě jednoduše zvlhčit vzduch?

Mluvit s dětmi o penězích se vždycky vyplatí

  • Česká bankovní asociace & Seznam Native

V dalším projektu pro Českou bankovní asociaci jsme se zaměřili na to, jak v dětech pěstovat finanční gramotnost. Proč je dobré dávat dětem kapesné a neomezovat jejich nákupy? Kromě jiného jsme taky oslovili zástupce největších českých bank, aby nám prozradili, jak k hospodaření s penězi vedou svoje děti.

Ze světa

Nazis For Hire

  • Amazon Prime Video & The Washington Post

Brandové projekty od The Washington Post tradičně patří na špičku a ani tenhle není výjimkou. V poutavém textu autoři popisují, jak po 2. světové válce Amerika tajně využila 1600 nacistických vědců a techniků. Ti se v Německu věnovali vývoji zbraní a pak se v tichosti vyhnuli trestu smrti, aby v USA přispěli k úspěchu mise Apollo 11. Jedná se o promo pro nový seriál Hunters, v hlavní roli s Al Pacinem, jehož hlavní zápletka je smyšlená, ale přibližuje příběhy nacistů v USA na konci 70. let.

Tournament of Lords

  • Google Play & FBE

Pro promo hry Lords Mobile: Kingdom Wars, dostupné na Google Play, vzniklo zábavné patnáctiminutové video, ve kterém se ve třech rytířských disciplínách utkají dvojice svalovců, gamerů a fanoušků fantasy. Součástí videa jsou krátké úseky ze hry. Jak si skuteční lidé poradí s lukem, mečem nebo koněm?

Women of Barishal

  • Red Cross UK & The Guardian Labs

Video z bangladéšského slumu vypráví příběhy místních žen a přibližuje podmínky, ve kterých místní lidé žijí a které se s každou záplavou zhoršují. Jak se za poslední roky změnilo myšlení žen? Jak lze najít odvahu a radost tam, kde jsou dětské sňatky, bití a prodávání žen na denním pořádku? A jaká je budoucnost slumu, který se vlivem klimatické krize postupně zaplavuje?

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích