Zajímavé obsahové spolupráce: Lidl.cz, Mutumutu a další

12. června 2020

Jak vypadají obsahové spolupráce mezi značkami a mediálními domy? Spolu s Lidl.cz jsme čtenářům poradili, jak na bezmasé pokrmy a s pojišťovnou Mutumutu prozradili „lék“ na dlouhověkost. Prohlédněte si další sbírku zajímavých obsahových spoluprací.

Z dílny Seznam.cz

Jak se dožít 120 let?

  • Mutumutu & Seznam Native

Délka života se sice prodlužuje, ale spíš než to, jestli se dožijeme svých 120. narozenin, by nás mělo zajímat, jak dlouho budeme žít bez nemocí a zdravotních problémů. Čtenářům jsme v projektu poradili, co dělat pro to, aby zůstali co nejdéle zdraví. Podle statistik se totiž obyvatelé Česka potýkají s velkými zdravotními obtížemi už po šedesátce.

Vykouzlete ve své kuchyni hostinu bez masa

  • Lidl & Seznam Native

Bezmasá jídla nemusí být nudná. Naše čtenáře jsme ve spolupráci s Lidlem inspirovali recepty šéfkuchaře Romana Pauluse na chutné bezmasé pokrmy. Čím nahradit maso? A jak na burger bez masa?

Jednoduché triky, jak dostat přírodu do interiéru

  • Kamenné obklady Alfistick & Seznam Native

Do útulného domova patří zeleň, dřevo, oheň a kámen. Jak si snadno vyrobit doplňky, které oživí váš byt? Čtenáře jsme provedli světem přírodních prvků v interiérech a dodali jim odvahy, aby se bez náročných stavebních úprav pustili do zútulňování svých příbytků.

Ze světa

The Science Behind Looking Up

  • Značka audio zařízení Bose & Thrive Global

Zajímavé téma, líbivé video a přirozeně zapojený klient jsou skvělá kombinace. Moderátorky vědeckého podcastu ve videu sponzorovaném značkou audio technologií Bose popisují, jak krátké přestávky v práci (ideálně na čerstvém vzduchu) pomáhají restartovat náš mozek a zvýšit kreativitu a produktivitu v práci.

60 Second Cities

  • Značka automobilů Lincoln & Refinery29

Minutové video našlapané nádhernými záběry a vším, co se v daném městě dá vidět, zažít a ochutnat. Takový je seriál, který už několik let připravuje kreativní společnost Refinery29 a pro jehož jednotlivé epizody shání partnery. Díl věnovaný Lisabonu přinesla značka automobilů Lincoln.

Unraveling Homeland

  • Seriál Homeland & Foundry

Chcete si na chvíli vyzkoušet práci detektiva? Prozkoumejte výstřižky z novin, fotky svědků a možných pachatelů, videa z průběhu vyšetřování a spojte vše podstatné červenou nití. Materiály pocházejí z prvních sedmi řad seriálu Homeland a slouží pro promo poslední osmé řady.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích