Zajímavé obsahové spolupráce: NaturaMed, Česká spořitelna a další

26. června 2020

Jak náročné může být soužití více generací pod jednou střechou? Jak podpořit svůj imunitní systém? To a mnohem více se dozvíte v dalším dílu zajímavých obsahových spoluprací. Opět přinášíme ukázku nejen vlastní tvorby, ale i zahraniční.

Z dílny Seznam.cz

Vyzrajte na viry a nemoci

  • NaturaMed & Seznam Native

Silná imunita je základ pevného zdraví. Díky imunitnímu systému je naše tělo schopné se bránit nemocem a stresu. Dali jsme proto dohromady tipy, jak vybudovat silnou imunitu: jak začít s otužováním, s pohybem nebo jaké potraviny pomáhají napravit oslabené zdraví.

Chcete bydlet ve svém?

  • značka plechových střech Satjam & Seznam Native

Ceny stavebních pozemků jsou někdy tak vysoké, že starý dům vychází levněji než prázdná parcela. Na trhu se proto zvyšuje poptávka po starších domech na zajímavých místech. Takové stavby sice mají atmosféru, ale potřebují rekonstrukci. Dali jsme dohromady příběhy dvou nádherných vesnických stavení, které i díky plechové střeše získaly nový glanc.

S rodiči a prarodiči pod jednou střechou?

  • Česká spořitelna & Seznam Native

Zvažujete vícegenerační bydlení? Pokud si nevymezíte hranice, může narušit vzájemné vztahy a způsobit frustraci, stres a rozbroje. Promluvili jsme proto s psycholožkou, která radí, jak na to. Pro čtenáře jsme navíc připravili test přežití s rodiči. Máte na to?

Ze světa

On Her Farm

  • značka potravin Land O’Lakes & Tastemade

Ve videích se představují farmářky, které se svými podniky tvoří družstvo Land O’Lakes a produkují mléčné produkty. Přibližují svou rodinu a další generace farmářů, ale i to, jak dbají na udržitelnost, kvalitu produkce a životní prostředí. Součástí videí jsou nádherné záběry zvířat, ale i dennodenní práce na farmě. V žádném videu nechybí ani vaření pomocí produktů Land O’Lakes a rodinná sešlost okolo stolu.

Coffee Beans & Sewing Machines

  • značka kávy Taylors & The Telegraph

Uganda je kávovou velmocí, exportuje ji do více než 60 zemí. Tamní kávový byznys ovlivňuje několik milionů rodin. Zatímco muži s kávou obchodují, ženy většinou obstarávají náročné pěstování. Jsou na mužích finančně závislé, a to se značka Taylors snaží změnit. Učí je šít oblečení a vede je k soběstačnosti. Součástí projektu jsou líbivé ilustrace.

Paint Wars

  • značka bot Converse & Overtime

Trojice designérů mezi sebou soutěží o více než 250 tisíc korun. Stačí upravit obyčejné bílé boty značky Converse v malé umělecké dílo. Na výrobu mají pouhých 5 hodin.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích