Naučte se správně pracovat s vašimi kampaněmi díky Sklik Akademii

22. července 2020

Před několika měsíci jsme společně s naší novou Nápovědou avizovali i další chystanou novinku v podobě Sklik Akademie. A její spuštění je tady! Pokud s Sklikem začínáte, získáte díky Akademii znalosti potřebné k tvorbě vaší inzerce. Užitečné informace v jednotlivých sekcích najdou i ti, kteří již s Sklikem pracují.

Co vás v Akademii čeká?

V Akademii naleznete přehledné kapitoly, které vás krok za krokem provedou tvorbou inzerce, ve kterých jsou postupy vysvětleny našimi specialisty. Obsah je navíc doplněn o edukační videa, kde naleznete další přínosné informace.

Jednotlivá témata jsme seskupili do kategorií, ve kterých naleznete kompletní informace o tvorbě daného typu inzerce a podrobné postupy na vytváření kampaní, včetně tipů k jejich zefektivnění a dalších doporučení.

Sklik pro specialisty

aneb Budu si kampaně sám nastavovat a optimalizovat

Projděte si Sklik krok za krokem. V kurzu se naučíte, jak správně vytvářet kampaně, na co nezapomenout a čemu se naopak vyhnout. Učte se od specialistů ze Seznamu, kteří mají s Sklikem dlouholeté zkušenosti.

Sklik pro marketéry

aneb Nepotřebuji nastavovat kampaně, ale potřebuji přehled

Přehledný kurz pro ty, kteří se správou PPC kampaní přímo nezabývají, ale chtějí získat přehled o funkcích Skliku a dozvědět se, jak má vypadat správně nastavená kampaň a jak si vhodně stanovit její cíle. Nezahltíme vás detaily, ale dozvíte se, jaké možnosti Sklik nabízí a jak jich plně využít.

Obsah Akademie budeme nadále rozšiřovat tak, aby byl vždy aktuální a vyhovoval vašim potřebám.

Vyberte si jeden z kurzů a začněte se studiem.

Tým Sklik

Sdílet na sítích