Další Sklik výzva je tady – tentokrát na téma nejlepší videostrategie

3. srpna 2020

Vyhlašujeme letošní první Sklik výzvu. Tentokrát se v ní zaměříme na to, jak efektivně a kreativně dokáží certifikované agentury využívat videoformáty v Skliku.

Video je čím dál tím více oblíbeným formátem reklamy. Proto jsme se rozhodli vyhlásit tuto výzvu, abychom zjistili, která z našich certifikovaných agentur je tím pravým mistrem na videoreklamu u svých klientů. Umí využívat dostupná cílení v Skliku a vymyslet kreativní a efektivní strategii.

Jak se přihlásit

Do soutěže se mohou přihlásit všechny certifikované agentury. Pokud v nějaké z nich pracujete, stačí poslat přihlášku na sklikvyzva@seznam.cz do 7. 9. 2020, nejpozději do 23:59 hodin. A teď k podrobnostem přihlášení a této Sklik výzvy.

Přihlašování do Sklik výzvy bude probíhat trochu jinak než dříve. Uvědomujeme si, že nad videokampaněmi u svých klientů přemýšlíte déle dopředu. To je důvodem, proč tentokrát bude období trvání soutěže 5 týdnů, konkrétně od 3. 8. 2020 do 7. 9. 2020. Přihlásit můžete maximálně 3 účty svých klientů, u kterých plánujete spustit videokampaně. Pro každý z těchto účtů si zvolte 2 týdny (z 5týdenního období trvání soutěže) za které chcete, aby byly kampaně hodnoceny a zašlete nám je. Nezapomeňte do přihlášení kromě účtů klientů uvést i názvy daných videokampaní.

Sami si tak tentokrát můžete vybrat klienty a období, které budou v Sklik výzvě hodnoceny.

Nejoriginálnější vyhrává

Pro účely naší výzvy jsme sestavili porotu. Ta se odborným okem podívá na přihlášené strategie ze zaslaných účtů od našich certifikovaných agentur a nejpozději 16. 9. 2020 vyhlásí, kdo se dostal na vítěznou příčku. Náš tým expertů bude hodnotit originalitu a efektivitu strategií, práci s jednotlivými tipy cílení a práci se strukturou kampaní/sestav.

O co se soutěží

Odměnou výherci bude hodnotný dárek, který si může společně se svými kolegy vypít a sníst. Dále pak úspěch výherce odprezentujeme na blogu i sociálních sítích Seznamu a samozřejmě mu bude náležet i titul profíka na videostrategii v Skliku.

Sdílet na sítích