Podzimní workshopy s Sreality.cz

24. srpna 2020

Od webináře až po tvorbu webů. I přes nepřízeň okolností a náročnou dobu pro vás připravujeme pravidelné workshopy, které vám pomohou zlepšit vaše podnikání. Již na historicky prvním online webináři jsme si ukázali, že můžeme dělat workshopy i online, což je v tomto složitém období dobrá zpráva.

Právě koncept červnového webináře budeme držet i do podzimní části. Můžete se tedy těšit na různorodá témata a řečníky. Konkrétně na Jakuba Loulu, konzultanta výkonnostní reklamy ze Seznam.cz, který ukáže, jak může Sklik pomoci s náborem nemovitostí. Dále Petra Váňová, konzultant inzertních služeb ze Seznam.cz, která představí realitní software využívaný na Sreality.cz, který zefektivní vaší práci a ušetří náklady.

Ondřej Synovec ze společnosti iSmlouva vysvětlí proces elektronického uzavíraní smluv, hlavně pak problematiku elektronických podpisů. Posledním řečníkem bude Michal Pazdera z JUSTO, který představí správnou volbu aplikací, které jsou uživatelsky bezpečné a navíc šetří čas.

Online workshopy proběhnou vždy rozděleně na dvě půlky. 29. 9. 2020 a 10. 11. 2020 se můžete těšit na přednášky Petry Váňové a Michala Pazdery. 1.10. 2020 a 12.11. 2020 pak na Jakuba Loulu a Ondřeje Synovce. O přihlášení a možnostech připojení vás budeme včas informovat.

Pokud koronavirová pandemie nedonutí vládu k dalším opatřením, připravujeme také 2 klasické jednodenní workshopy se stejným programem, a to 15.9. 2020 v Praze a 22. 10. 2020 v Brně.

Kromě námi pořádaných workshopů se také zúčastníme dalšího workshopu institutu Chytrý makléř, tentokrát na téma webových stránek. V rámci tohoto online workshopu si za jediný den vytvoříte vlastní webové stránky a další jeho komponenty. Jako vždy vás nebude nudit teorie, ale workshop bude zaměřen čistě prakticky. Za Sreality.cz bude mluvit Hana Kořínková, manažer týmu inzertních služeb, na téma „Od návštěvnosti stránek k vyššímu náboru nemovitostí“, kde mj. ukáže případovou studii společnosti JUSTO, která využila službu Seznam Naplno nebo případovou studií realitní kanceláře Real Expert, které pomohl v podnikání Sklik.

Registrovat na workshop se můžete zde.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích