Zajímavé obsahové spolupráce: PlayStation, Birell a další

7. září 2020

Spolu s prvními záblesky podzimu přicházíme s další várkou zajímavých obsahových spoluprací. Podívejte se, jak uspořádat svůj domov, aby z něj neunikala pozitivní energie nebo jací vlastně byli samurajové. Jak už jste zvyklí, přinášíme souhrn toho nej ze světa i z vlastní dílny.

Z dílny Seznam.cz

Vytvořte harmonický domov pomocí feng-šuej

  • EU-Nábytek & Seznam Native

Místnosti, ve kterých žijeme, ovlivňují naše zdraví, koncentraci, kreativitu a mezilidské vztahy. Alespoň podle vyznavačů čínského umění feng-šuej. Čtenářům jsme proto v článku představili, jak v jednotlivých místnostech rozmisťovat nábytek, používat materiály a barvy, aby z jejich domova zbytečně neunikala čchi, pozitivní energie.

Ponořte se do světa samurajů

  • PlayStation & Seznam Native

V souvislosti s vydáním hry Ghost of Tsushima, jejíž příběh se odehrává ve středověkém Japonsku, jsme připravili projekt pro všechny, které láká svět samurajů. Elitní válečníci byli vzdělanými a respektovanými obyvateli země, kteří se mezi krvavými bitvami bavili skládáním básní nebo čajovými obřady. Podívejte se, jak vychovávali své děti a proč vždy chodili po levé straně ulic.

Chuť letních zážitků s Birellem

  • Birell & Seznam Native

Naše první spolupráce se slovenskou komerční redakcí SME se točila okolo tipů na zajímavé výlety v Česku i na Slovensku. Dali jsme dohromady 10 článků nabitých informacemi, do obsahu jsme zapojili i influencery a poprvé jsme také vyzkoušeli horizontální scroll.

Ze světa

Keep The Future Flavorful

  • Značka veganských potravin Field Roast & Chefsfeed

Jádrem této spolupráce jsou lekce vaření, kterými provázejí lokální šéfkuchaři napříč Spojenými státy. Kromě zajímavého nápadu a poutavé grafiky je za projektem i hlubší poslání: klient každému šéfkuchaři věnuje několik milionů korun na podporu jejich podniků sužovaných koronakrizí.

How One Dad Started a Movement to Celebrate Black Fatherhood

  • Maloobchodní řetězec Target & Great Big Stories

Silný příběh nepotřebuje k zaujetí diváku nic víc než jednoduché vyprávění. Autoři tohoto brandového projektu se vydali po stopách hnutí The Dad Gang, ke kterému se připojují afroameričtí otci po celých Spojených státech, kteří se navzájem podporují a inspirují.

I Am Scary Mommy

  • Avocado Mattress & Scary Mommy

Michelle je zdravotní sestra v newyorské nemocnici a farmářka. V éře koronaviru se měla stát součástí týmu, který se stará o nakažené pacienty. Na farmě ale neměla, jak se izolovat od svého manžela a taky od zvířat. Proto se klient spojil s designéry a řemeslníky a ve staré dílně jí vytvořil nádherný prostor pro dočasný život. Podívejte se na příběh nabitý emocemi.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích