Zajímavé obsahové spolupráce: HappyFoto, Domestos a další

16. prosince 2020

Ani tento měsíc jsme nezaháleli. Našim čtenářům jsme přiblížili, jak na spokojené manželství. S další společností jsme vytvořili návod pro všechny, kteří chtějí efektivně uklidit svůj byt. Abychom se ale nechlubili jenom naší dobře odvedenou prací, ukážeme vám i zajímavé spolupráce ze světa, které se nám vryly do paměti.

Z dílny Seznam.cz

53 let spolu: Recept na šťastné manželství

  • HappyFoto & Seznam Native

Marie a Vladislav jsou manželé už 53 let. Seznámili se v roce 1965 a od té doby spolu tvoří nerozlučný pár. Jaký je jejich recept na spokojené manželství? Ve spolupráci s HappyFoto jsme v rámci Nativu natočili video o tom, jak být v manželství spokojený a jak je potřeba zaznamenávat důležité okamžiky, abyste se k nim mohli v průběhu let vracet.

Jak rychle uklidit byt?

  • Domestos & Seznam Native

Na efektivitu a rychlost při uklízení jsme se zaměřili ve spolupráci se značkou Domestos. Oslovili jsme přitom Jelizavetu, paní na úklid, která nám prozradila svoje tipy a triky.

Dávno zapomenutá cesta za svobodou

  • Značka rumu Heffron & Seznam Native

U příležitosti 100. výročí od plavby lodi Heffron, která na své palubě vezla poslední část československých legionářů zpět do vlasti, jsme vytvořili projekt mapující jejich příběh. Od zformování legií v Rusku, přes jejich zásluhy až po hořký návrat zpět domů.

Ze světa  

20 in ’20

  • Finanční skupina Citi & PureWow

Nově vzniklá iniciativa má za cíl vyzdvihnout inspirující ženy, které mění svět. Do poroty, která 20 oceněných žen vybrala, zasedla i zástupkyně klienta. Mezi vybranými ženami je designérka oděvů, ekologická aktivistka i lékařka, která se zasazuje o rovnost mužů a žen na pracovním trhu.

Durex Finishing School

  • Značka kondomů Durex & VICE

V sérii videí probírají mladí lidé různých pohlaví a sexuálních orientací svoje první sexuální zkušenosti a pocity stejně jako to, jak televize pokřivuje očekávání mladých lidí od sexu. Otevřeně, bez tabu a autenticky. Ve videích se objevují také lidé, jejichž profese se se sexem pojí: sexuální poradkyně, která pracuje při natáčení lechtivých scén ve filmech nebo mladá učitelka, která ve školách vyučuje sexuální výchovu.

Water Access Is Health Care

  • Barclays & Atlantic Re:think

Třetina indiánského kmene Navahů, kteří žijí na jihozápadě Spojených států nemají přístup k čisté vodě. I kvůli tomu jsou decimováni koronavirem. Pro jejich podporu vznikl tento vizuálně atraktivní brandový projekt.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích