Zajímavé obsahové spolupráce: Hobbytec, AAA Auto a další

12. října 2020

Vydavatelé se stále pouštějí do nových způsobů, jak dát o svých klientech vědět. My jsme pro vás vybrali nejzajímavější spolupráce, které najdete v následujícím článku. A jak už je u nás zvykem, nechlubíme se jen cizím peřím, přinášíme ukázku i z vlastní zahrádky.

Z dílny Seznam.cz

Máte malou koupelnu? Využijte prostor naplno

  • Geberit & Seznam Native

Na nedostatek prostoru v koupelnách jsme se zaměřili ve spolupráci s výrobcem sanitární techniky a keramiky Geberit. Čtenářům jsme radili, jak si ve stísněné koupelně pohrát se světlem, barvami a vybavením, aby působila příjemně.

Užíváte si léto doma? Prodlužte si pohodu až do podzimu

  • Výrobce zimních zahrad Hobbytec & Seznam Native

S omezeným cestováním jsme se pustili do zpracovávání tématu týkajícího se trávení dovolené doma. Čtenáře jsme provedli světem celoročních i sezonních zimních zahrad, přiblížili jim, jak z nového prostoru vykouzlit útulnou a funkční místnost a poradili jim kromě jiného i to, jak vybrat nábytek.

Auta pro každou příležitost

  • AAA Auto & Seznam Native

Ve spolupráci s AAA Auto jsme naše čtenáře inspirovali ke koupi nového auta. Věnovali jsme se těm nejlepším modelům aut pro početné rodiny, milovníky rychlé jízdy, pro městské řidiče i do terénu.

Ze světa  

Genius Home Studio

  • Hewlett-Packard & Genius

Značka HP nechala nahlédnout pod pokličku svého softwaru a čtenářům portálu Genius připravila intuitivní web plný předpřipravených stylů, zvuků a sekvencí, ze kterých se dá poskládat originální beat.

6 Simple Hacks for Turning a Rented RV into a Surf Exploration Rig

  • Go RVing & Surfer

Jak jednoduše vytunit půjčené auto? Uskladněte surfy pohodlně a úsporně, mějte sluneční krém neustále při ruce a večer si užijte sledováním filmů v improvizovaném kině.

Future now!

  • Značka luxusních šperků Tiffany & Co. & i-D

V sérii videí, za kterými stojí klient Tiffany & Co, můžete nahlédnout pod ruku designérům úchvatných krajek, obuvníkům, výrobcům neotřelých klobouků, zručným tkalcům, šperkařům či odborníkům na plisování. Videa jsou věnovaná nastupující generaci šikovných tvůrců, kteří se v módním odvětví věnují mizejícím řemeslům.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích