Zajímavé obsahové spolupráce: Brit, Genesis a další

22. ledna 2021

Jak vypadají obsahové spolupráce mezi značkami a mediálními domy ve světě? Přinášíme další vybrané třešničky, které se za nás opravdu povedly. Tentokrát jsme zabrousili do zvířecího světa a podívali jsme se na správnou výchovu i výživu psů. Na své si však přijdou i ti, kteří chtějí lépe hospodařit se svými úsporami. Tak se na to pojďme společně podívat.

Z dílny Seznam.cz

Jste připravení stát se psím páníčkem?

  • Brit & Seznam Native

Pro všechny, kdo přemýšlí o pořízení pejska, jsme připravili průvodce. Spolu s odborníky jsme přiblížili, jak být tím nejlepším psím páníčkem. Jak se postarat o výživu, výcvik a v jakých situacích není dobré psa trestat.

 

Přemýšlejte o každém svém nákupu

  • Genesis & Seznam Native

Na udržitelnost při nakupování a slow fashion jsme se zaměřili ve spolupráci s e-shopem Genesis. Jak mít v šatníku jen věci, které vám budou dělat dlouho radost? A proč má smysl nakupovat oblečení z druhé ruky?

 

Nechcete přijít o své úspory?

  • Ronda Invest & Seznam Native

Češi si letos naspořili nejvíce peněž za uplynulých 30 let. Jak úspory ochránit před inflací, která jejich hodnotu neustále snižuje? Vytvořili jsme edukativní web pro všechny, kdo chtějí lépe hospodařit se svými penězi, více šetřit a díky investicím zhodnocovat finance.

Ze světa

Design in Mind

  • Samsung & Complex

Kampaň je součástí programu Design in Mind, ve kterém Samsung společně s aukční síní Sotheby‘s podporuje inspirativní mladé designéry. Peníze z aukce jejich děl míří charitativním organizacím. Ve videu se dostaneme do prostorů, kde umělci tvoří. Popisují, jak přicházejí na nápady a další pracovním procesy. Ve videu se objevuje mobilní telefon Samsung Galaxy Z Flip 5G.

To Save America, Argue Better

  • Allstate & Atlantic Re:think

Současný svět je v leckterém ohledu „vyhrocený“. Do společnosti se promítají všudypřítomné diskuze, ze kterých se vytrácí smysl. Jak vrátit diskuzím pravidla, která nám umožní z nich těžit? Nasloucháním, možností spolu nesouhlasit nebo měnit názor mohou diskuze posílit demokracii.

Creative Living from A-Z

  • Walmart & Domino

Inspirace pro všechny rodiče, kteří chtějí svým dětem dopřát dostatečný prostor pro hraní i učení. Web oslovil několik rodičů, kteří měli v nabídce Walmartu zvolit produkty, které by pořídili svým dětem. Obsah je doplněný zajímavou grafikou. Fotky produktů slouží jako CTA tlačítka, pod písmenky se zase skrývají doplňující informace.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích