Sreality.cz: Máme software, který vám pomůže ušetřit náklady

30. listopadu 2020

Sreality.cz jako inzertní server spojily už v roce 2012 své síly se společností Realman. Díky tomu máme přístup k jejich softwarovému řešení, které provozujeme pod značkou Sreality realitní software. Importní programy Sreality realitní software a Realman jsou totožné systémy, jejich rozdíl je pouze v barevném provedení licence a ve velikosti poskytovaných balíčků.

Poprvé, za celou dobu spolupráce, vám přinášíme rozhovor se zakladateli společnosti Realman, panem Martinem Kroupou a panem Michalem Dudíkem.

V rozhovoru jsme se zeptali, jak probíhá spolupráce, co všechno uživatelům software nabízí a co jim může přinést.

Rozhovor můžete zhlédnout zde:

Realitní software přináší tomu, kdo ho používá, velkou úsporu času. Program nemusí sloužit pouze k zasílání nabídek na realitní servery, ale může také sloužit jako nástroj, díky kterému máte své náklady a hospodaření firmy pod kontrolou.

Podívejte se na sestřih základních funkcí realitního softwaru:

Čím vám software šetří náklady?

Tím, že můžete jednoduše sledovat, odkud lidé přichází na vaše nabídky a z jakých realitních serverů chodí poptávky na nabídky.

O taková data se s námi podělila realitní kancelář Ponte reality v případové studii. Podívejte se na zajímavá data a výsledky.

Stáhnout případovou studii

Pokud byste chtěli o realitním softwaru více informací, neváhejte se obrátit na naši infolinku Sreality.cz nebo na svého obchodního zástupce.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích