Firmy.cz představují akční tlačítko

S novým rokem přicházíme také s novými funkcionalitami. Klienti Seznam naplno tak mohou od začátku ledna ve svém firemním detailu využívat akční tlačítko, díky kterému představí svým zákazníkům připravované akce a novinky.

Díky akčnímu tlačítku můžete získat více zákazníků. Oslovte je svou akční nabídkou nebo zajímavými novinkami. Tlačítko je díky svému umístění dobře viditelné. Máte tak jistotu, že ho nikdo nepřehlédne.

Pokud máte zároveň napárovaný a zapnutý Booking, budou se ve vašem firemním detailu zobrazovat obě akce. První bude vlastní akční tlačítko a po něm bude následovat Booking. Pokud chcete zobrazovat pouze svou vlastní akci, můžete Booking v adminu vypnout.

Jak velký je zájem o vaše akční tlačítko se jednoduše dozvíte v adminu ve Statistikách, kde najdete počet prokliků. Tedy kolik uživatelů vám tlačítko přivedlo na vaši cílovou webovku. Tlačítko můžete sami upravovat, jak často potřebujete a odladit si tak třeba textaci, která zaujme nejvíce zákazníků.

Jak akční tlačítko nastavit

V klientském adminu v „Upravit“ vznikla nová sekce „Akční tlačítka“. Sami si zde můžete zvolit z několika předdefinovaných možností:

  • Sezónní nabídka
  • Rezervace ubytování
  • Objednat se
  • Nakupovat
  • Ceník

A pokud by vám nevyhovovala ani jedna z výše uvedených textací, můžete si vytvořit vlastní. Vždy je však potřeba zvolit cílovou URL, kam máme uživatele po prokliku odvést. K URL lze samozřejmě nastavit i UTM.

Akční tlačítko je placenou funkcí, jeho výhod si tedy můžete užívat, pokud využíváte alespoň Seznam naplno Startuj.

Již v blízké době se můžete těšit, že se akční tlačítko zobrazí také v kartách v hledání na Seznam.cz.

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích