Zajímavé obsahové spolupráce: Mercedes Benz, Global Wines a další

5. února 2021

Společně s automobilkou Mercedes-Benz jsme zmapovali, jak a kam cestuje velká rodina se čtyřmi dětmi, jak je během jízdy zabavit a jaké jsou výhody velkého vozu na elektrický pohon. S internetovým obchodem s alkoholem Global Wines & Spirits jsme zase čtenářům přinesli odlehčený návod na to, jak přežít v téhle šílené době. A značka kloubní výživy Ostefit se spojila s edukačním obsahem, který všem čtenářům přiblížil, jak správně pečovat o klouby.

Z dílny Seznam

Velká rodina na cestách

  • Mercedes Benz & Seznam Native

Velká rodina se 4 dětmi potřebuje sedmimístné auto. Jak a kam početná rodina cestuje? A jaké jsou výhody prostorného elektromobilu? V obsahu jsem se zaměřili i na to, jak udržet děti v pohodě i při delší cestě autem.

Návod na přežití v téhle šílené době

  • Global Wines & Spirits & Seznam Native

Jak zůstat v pohodě i po roce s koronavirem? Nepřepínejte svoje síly a každý den si vyhraďte dost času pro svoje blízké, ale i pro sebe. Na duševní zdraví a tipy, jak jej posílit, jsme se zaměřili ve spolupráci s internetovým obchodem s alkoholem.

Vyživte své klouby správnou stravou

  • Ostefit & Seznam Native

Kolena, ramena a lokty patří k nejčastěji bolestivým částem pohybového aparátu. Bolestivé klouby trápí nejen seniory, ale i sportovce a lidi s nadváhou či po úrazech.Jak si užívat radost z pohybu po celý život? A jak o klouby pečovat, aby zůstaly dlouho v kondici?

Ze světa

Birdwatching

  • Gucci, The North Face & Highsnobiety

Spolupráce módních značek The North Face a Gucci přinesla zajímavou kolekci luxusního outdoorového oblečení. Brandový projekt je zaměřený netradiční aktivitu v přírodě – sledování ptáků. Dotýká se ale i toho, jak pobyt venku pomáhá psychické pohodě. Text doplňují fotky lidí oblečených do nové kolekce, video, zajímavé grafické prvky i audio nahrávka zpěvu ptáků.

Farm to Table

  • Nigerijský konglomerát Dangote & CNN

Zajímavý příběh, práce s fotografiemi i dechberoucí reportážní videa. Taková je spolupráce nigerijské značky se serverem CNN. Projekt se týká cesty šéfkuchaře Michaela za farmářem Olayemim, oba jsou součástí nigerijské kulinární revoluce. Oba pracují na tom, aby Nigerie mohla pomocí produkce rýže nakrmit nejen vlastní obyvatele, ale aby se pustila i do vývozu.

Pioneering Spirits

  • Lexus & CNN

Automobilka Lexus vypráví ve spolupráci se CNN příběhy osobností, které jsou unikátní svojí zručností či přemýšlením. Ať už jde o řemeslníka, který je mistrem v tradiční metodě zdobení skla, nebo zvukového technologa, který dovede z poslechu hudby vytěžit maximum. Všichni tito lidé se podíleli na výrobě auta Lexus LS a výsledky jejich práce jsou v obsahu viditelné.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích