Zajímavé obsahové spolupráce: Attends, Bose a další

Jsme zpátky s další náloží spoluprací, které rozhodně stojí za to vidět. Tentokrát pro vás máme jednu spolupráci z vlastní zahrádky a 3 ze světa. Pojďme se na ně společně podívat.

Z dílny Seznam.cz

Nebojte se říct si o pomoc

  • Attends & Seznam Native

Pro všechny zástupce „sendvičové generace“, kteří se starají jak o své stárnoucí rodiče, tak o malé děti, jsme připravili obsah plný rad a podpory v těžké situaci. Jak si užívat vlastního života, a přitom nezanedbávat péči o blízké?

Ze světa

ReNew Year

  • Značka audiotechniky Bose & Well + Good

Každý nový rok začíná prázdným diářem a předsevzetími. Tvůrci projektu připravili pro čtenáře 4 týdenní program, který jim má pomocí videí a textů dodat inspiraci a motivaci pro lepší spánek, více pohybu, zdravější stravování a více času na péči o svoje tělo. Programy a obsah jsou tvořené odbornicemi na daná témata.

The March

  • American Family Insurance & TIME

Projekt z dílny Atlantic Re:think vtahuje uživatele do obsahu prostřednictvím audia. V působivých nahrávkách vyprávějí svoje příběhy zdánlivě obyčejní lidé, kteří byli součástí událostí a demonstrací týkajících se rasové nesnášenlivosti a diskriminace v 50. a 60. letech ve Spojených státech.

A More Sustainable Tomorrow Starts Today

  • Finanční společnost Citi & Atlantic Re:think

Svět bez odpadu, čisté městské čtvrti a ekologické budovy. To jsou témata 3 propracovaných článků z dílny portálu The Atlantic, který se spojil s finanční společností Citi.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích