Zajímavé obsahové spolupráce: Samsung, Feminus a další

Když se spojí dvě dobré věci dohromady, většinou to nemůže být propadák. A stejně tak je tomu u další série obsahových spoluprací, které vám opět přinášíme.

Z dílny Seznam.cz

Nebojte se investovat

Ronda Invest & Seznam Native

Češi mají rekordně naspořeno. Proč není rozumné nechávat úspory na běžných a spořicích účtech? Připravili jsme pro čtenáře průvodce světem investic, spoření, rozvržení rodinného rozpočtu a nebezpečí ztráty peněz kvůli inflaci.

Dopřejte svým uším klid

Samsung & Seznam Native

Pro promo sluchátek, která dovedou potlačit okolní rušivé hluky, jsme připravili netradiční projekt. Provedli jsme čtenáře rušným městem, hromadnou dopravou a ruchy v domácnosti a pomocí doprovodných zvuků jsme je přemístili na mnohem klidnější místa. Obsah jsme doplnili tipy, jak si uchovat zdravý sluch a jak pečovat o svoje uši.

Menopauza: Život po padesátce nekončí

Feminus & Seznam Native

Pro projekt zaměřený na ženské fyzické i mentální zdraví jsme se spojili s fitness trenérkou, gynekoložkou a několika dalšími ženami, které již mají za sebou spoustu životních zkušeností. Jak zůstat v pohodě i poté, co děti „vylétnou z hnízda“? A jak o sebe začít víc pečovat? Jak využít volný čas?

Ze světa

New York This Summer

New York City & T Brand Studio

Hravé animace, více či méně zdařilé verše a důležité sdělení. To vystihuje projekt, který v době pandemie financovalo město New York. Připomíná čtenářům, že si mají mimo domov zakrývat ústa a nos, dodržovat hygienické návyky a nepřibližovat se blízko k lidem. V závěru jsou uvedený způsob, jak získat zdarma test nebo jak najít nejbližší testovací místo.

NIKECraft Weartester Program

Nike & NASA, Tom Sachs

Kontroverzní umělec Tom Sachs se spojil se značkou Nike, aby vzbudil zájem veřejnosti o testování nové řady bot Nike Mars Yard 2.5s. V působivém videu hledá 150 odvážných testerů, kteří podrobí boty skutečně náročným zkouškám. Sám ukazuje, jak v prostředí NASA boty zkouší. Výsledky testování prozatím nejsou známy. Po skončení testování testeři odevzdávají boty i s deníky a poznámkami s doporučeními a vylepšeními. Nike si slibuje, že tak může vyvinout téměř nezničitelné boty, které budou dlouho sloužit a přispějí k udržitelnější budoucnosti.

Dream Huge

Síť obchodů s elektronikou Best Buy & Complex

Pro promo svých technologických center určených pro děti a mladé dospělé zvolila síť Best Buy jejich příběhy. Spojila je s profesionálními animátory a společně dali dohromady videa popisující jejich sny. Pointou videí je síla technologií, které mohou ke splnění snů vést.

Sdílet na sítích