Zajímavé obsahové spolupráce: HBO, De’Longhi a další

Žádný strach. Ani tentokrát jsme nezapomněli. I tento měsíc vám přinášíme ohlédnutí za uplynulým měsícem a za inspirativními příklady brandových projektů. Čtyři projekty, čtyři odlišné přístupy značek, jak se zviditelnit a jak se spojit se smysluplným obsahem.

Z dílny Seznam.cz

De’Longhi & Seznam Native

Když si představíte chvíle odpočinku, potkávání se s přáteli, ale i momenty plného pracovního nasazení… Voní po kávě? Lidstvo její účinky zná déle než 1 500 let a její obliba neustále stoupá. Ve spolupráci s De’Longhijsme připravili průvodce pro všechny, kteří chtějí proniknout do světa kávy a dozvědět se, jak si doma připravit lahodný šálek povzbuzujícího nápoje.

HBO & Seznam Native

Černobylská jaderná havárie navždy změnila svět. 26. dubna 1986 se přihodilo několik tragických chyb, které vedly k mohutnému výbuchu. Nebe zahalil ohromný radioaktivní mrak, který se začal rychle šířit. Ve spolupráci s HBO jsme promovali vysílání seriálu Černobyl.

Kooperativa & Seznam Native

Pro všechny zvídavé čtenáře jsme připravili kvíz řidičských dovedností. Zvládnete se zorientovat na složitých křižovatkách? Víte, co je třeba udělat před vjezdem do tunelu?

Ze světa

Seznamka eHarmony & Apartment Therapy

Jak se vzájemná blízkost v lockdownu projevila na vztazích? Posílila je, nebo jim spíš uškodila? Seznamka eHarmony přišla s výsledky svého výzkumu a nahlédla pod pokličku vztahů. Většina lidí se shodla na tom, že trávit čas společně „zavření“ doma jejich vztahu spíš prospělo, lidé se více sblížili a zjistili o sobě nové věci.

Pantene & HuffPost

Projekt staví na příbězích čtyř rodin z LGBTQ komunity. Pomocí videí, fotek i textu přibližuje, jak rodiny žijí, jak se rodiče starají o své děti, jaké mají rituály a jak se do všeho promítá péče o vlasy.

Toyota & mediální dům Remezcla

Spojení mezi kuchyní a dodavatelem surovin je pro každého šéfkuchaře důležité. Fermín Núñez se proto rozhodl pohostit neziskovku Urban Roots, která učí mladé obyvatele Texasu, jak farmařit. Připravil proto typické latinskoamerické těsto „masa“, ze kterého se vyrábí tortilly a další dobroty. Hostinu na farmu dopravil díky Toyotě Sienna.

Sdílet na sítích