Zajímavé obsahové spolupráce: Philips, GROHE a další

Z jakých Seznam Native projektů jsme měli v Seznam Brand Studiu radost tentokrát? Vybíráme ty nejzajímavější. Přinášíme další várku zajímavých obsahových spoluprací, které byste rozhodně měli vidět.

Z dílny Seznam.cz

Kde se bere voda
Značka sanitárního vybavení Grohe & Seznam Native

Voda je čím dál větší vzácnost. Se značkou Grohe jsme proto zpracovali téma vodohospodářství, ubývání vody v krajině a čtenářům jsme přinesli tipy, jak vodou šetřit a jak o ni pečovat.

Ekologické zemědělství
Česká technologická platforma pro ekozemědělství & Seznam Native

Projekt zaměřený pro podporu českých biozemědělců. Zaměřili jsme se na to, jak se v průběhu minulého století ničila naše krajina a proč je základem zdravých plodin tzv. živá půda. Jak se díky biofarmářům vrací život na české pastviny a louky?


Jak na úklid, který šetří čas
Phillips & Seznam Native

Udržet pořádek v bytě s dětmi bývá téměř nesplnitelný úkol. Pro všechny, kteří mají pocit, že jen neustále uklízí po dětech, jsme připravili projekt, který jim radí, jak děti k uklízení přivést. Dávat věci na svá místa totiž dokážou už i batolata.

Ze světa

Collective sounds
Značka koňaků Rémy Martin & platforma Genius

Příběhy měst, restaurací a písniček, které jimi byly inspirované. Podívejte se do bister a dalších podniků v Chicagu, New Yorku, Los Angeles a Atlantě, které získaly svoji slávu i díky známým umělcům. Každé město navíc provází rozhovor s místními rapery a zpěváky.

Singapore Memories
National Arts Council Singapore & BBC

Virtuální výstava zahrnuje díla 35 mladých umělců, kteří se inspirovali Singapurem, jeho obyvateli, návštěvníky a kulturou. Ponořte se do ilustrací, maleb a koláží a nechte na sebe dýchnout singapurskou atmosféru.

With You All The Way
Expedia, Liverpool Women & The Guardian Labs

Série 8 článků spojuje témata žen ve světě fotbalu. V kvízu můžete ověřit, jak znáte ženskou fotbalovou ligu v Británii. Ve videu se zase můžete podívat na inspirování další generace hráček fotbalu.

Sdílet na sítích