Zajímavé obsahové spolupráce: Ford, Dove a další

22. července 2021

Další díl zajímavých obsahových spoluprací je tady. Tentokrát jsme připravili tipy pro ty, kteří se chystají autem k vodě nebo do lesa. Ve spolupráci s Dove jsme na příbězích inspirativních žen ukázali, jak podpořit ženské sebevědomí. A abychom se nechlubili jen my, přinášíme i ochutnávku zahraničních prací.

Z dílny Seznam.cz

Ford & Seznam Native

Do velkého auta se vejde celá rodina i s koly, rafty nebo stany. Jak si naplno užít pár dní v přírodě? Připravili jsme tipy pro všechny, kteří chtějí najít klid u vody neb v lese a zároveň se věnovat různým sportům.

Dove & Seznam Native

Na silných příbězích inspirativních žen jsme postavili Native pro značku Dove. Jak podpořit svoje sebevědomí? Jak najít krásu v jizvách? A jak může psychoterapie „zahojit“ rány z těžké autonehody?

Ze světa

Finanční společnost Ally & Katie CouricMedia

Tato spolupráce je založená na 8 příbězích inspirativních žen, které změnily obor, ve kterém pracují. Vlasová stylistka Neemah upozorňuje na rasismus ve svém oboru, psychoterapeutka Brooke se zase zaměřuje na psychické zdraví novopečených maminek. Samoživitelka Chandra zase rozjela rozvojový program pro ženy na mateřské dovolené.

Pojišťovna Geico & The Dad

Mnoho podob „tatínkování“ přibližuje projekt z dílny portálu The Dad. V několika videích o své roli mluví různé tatínkové – voják na misi, tatínek autistického syna, těžce nemocný tatínek, gayové a další. V jednom z videí promlouvá také novopečený tatínek a zároveň zaměstnanec Geico, který přibližuje, jak mu firma v jeho nové roli vyšla vstříc.

Purina & The Washington Post

V sérii 6 článků se čtenáři dozvědí o tom, jak správně pečovat o čtyřnohé domácí mazlíčky ale i to, jak psi dokážou pomoci obětem domácího násilí nebo jak domácí zvířata správně stravovat, aby se vyhnula zvířecí nadváze.

Sdílet na sítích