Zajímavé obsahové spolupráce: Cinzano, Philips Latte Go a další

Veronika Geltner 12. srpna 2021

I když slunečné dny svádí k polehávání u vody, my v Seznamu nezahálíme. Nadále s předními značkami tvoříme další obsahové spolupráce, kterými se vám chceme opět pochlubit. A abyste si nemysleli, že se chceme jenom pyšnit vlastní prací, přinášíme ukázku také ze světa. Pojďte se s námi podívat, jak spojit značku se smysluplným obsahem a zviditelnit se.

Z dílny Seznam.cz

Od espressa po flat white – Philips LatteGo & Seznam Native

Káva patří mezi celosvětově nejoblíbenější nápoje a spousta národů má vlastní kávovou specialitu. Jaký je příběh českého „turka“? Co se pije v Řecku nebo v Portugalsku? Pro čtenáře jsme připravili přehled nápojů, které si mohou doma vychutnat díky kávovaru, který jim přípravu kávy usnadní.

Domácí míchání letních drinků – Cinzano & Seznam Native

V hravém obsahu jsme čtenářům přiblížili svět letních drinků, chutí, vůní a bublinek. Ukázali jsme koktejly, které usrkávají místní na Havaji nebo v Singapuru. Vysvětlili jsme, že Itálie je velmocí aperitivu a spolu s barmanem jsme připravili hru, ve které uživatelé mohli kombinovat různé nápoje a chutě.

Ze světa

Planeta v nouzi – E.ON, Komerční banka, Vodafone & Aktuálně.cz

Deník Aktuálně.cz připravil článkový speciál věnovaný změně klimatu. Pracuje s reportážemi a rozhovory, fotogaleriemi i interaktivními grafikou a videi. Projekt si vysloužil nominaci v soutěži Novinářská cena, v kategorii inovativní on-line žurnalistiku.

Buďte bohatší – Domoplan, J&T Banka, Agrární původní fond a další & Ihned.cz

Investice, převážně do nemovitostí, jsou ústředním tématem článkového seriálu Hospodářských novin. Jedná se prozatím o jeden z mála projektů nového studia Be Native HN.

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích