Parta fajn lidí a spousta benefitů? I taková je práce u nás v Seznamu

8. listopadu 2021

Jakožto česká internetová jednička naše služby neustále inovujeme a hlavě díky našim lidem se stále posouváme kupředu. Jednou z našich nejnavštěvovanějších služeb je dlouhodobě Vyhledávání. To alespoň jednou měsíčně využije každý druhý Čech. Abychom takový nápor stihli odbavit, musíme rozšířit náš tým vývojářů. Proto otevíráme nové pozice. Pojďme si shrnout, co můžete, jakožto případný Seznamák na takové pozici očekávat.

V první řadě vás čeká práce na naprosto unikátním produktu, který dovede konkurovat globálnímu Googlu. Více než 96 % našich vývojářů práce baví, naplňuje a cení si vzájemně fungující komunikace, mají důvěru ve své nadřízené a líbí se jim bezproblémová spolupráce s dalšími týmy, se kterými na projektech spolupracují. Fulltextové Vyhledávání Seznamu prošlo na začátku letošního roku významnou technologickou proměnou, která měla podle našich interních měření i AB testů poměrně velký vliv na jeho kvalitu.

V Praze je sice blaze, ale doma je doma. Proto nabíráme napříč celou republikou. Uplatnění tak můžete najít na pobočce v Plzni, Ostravě, Brně ale i Českých Budějovicích. Kromě toho si u nás užijete také spoustu atraktivní benefitů. Potěší třeba dovolená navíc, ale i možnost práce na home office. Pokud vás to zaujalo, ale nejsi si zatím jistí, jestli to bude skutečně to pravé ořechové, můžete si k nám do Seznamu přijít práci třeba jen vyzkoušet. Uvidíte, jak pracujeme s daty a nasajete tu jedinečnou Seznamáckou atmosféru. Všichni jsou srdečně vítáni.

Sdílet na sítích