Novinka: Zvyšte důvěryhodnost vaší firmy odznakem s hodnocením a logem Mapy.cz

Už delší dobu si můžete prostřednictvím administračního rozhraní Firmy.cz na svou stránku vložit widget (=odznak) s hodnocením a mapu s náhledem pobočky. Nově jsme přidali zcela nový widget s hodnocením vaší firmy a s logem Mapy.cz. 

Tento odznak můžete vložit do svých webových stránek nebo do podpisu vašeho e-mailu a posílit vaši značku logem Mapy.cz, a také podpořit sběr nových hodnocení.

Mapy.cz používá průměrně více než 1 milion lidí denně. Denně se zde také objeví stovky nových hodnocení, díky kterým mají uživatelé usnadněné rozhodování o tom, zdali daný podnik navštíví, či ne. Mapy.cz jsou silnou a oblíbenou značkou, jejíž odznak s hodnocením doplněný logem vám pomůže zvýšit důvěryhodnost vaší firmy.

Widget je pro vás k dispozici ve dvou variantách. První zobrazuje průměrné hodnocení vaší firmy v případě, kdy máte dostatečný počet hodnocení a průměrné hodnocení je zobrazeno na Mapy.cz.

Druhá možnost je určena těm, kteří ještě nemají dostatek hodnocení. Návštěvníky vašeho webu tak vyzve k akci hláškou „ohodnoťte nás“. Každá recenze se počítá a čím více jich získáte, tím více zvyšujete důvěryhodnost u vašich potenciálních zákazníků. 

Tento widget se chová dynamicky, hodnocení přepočítává každý den a jeho obsah tak odráží aktuální stav hodnocení zobrazený na službě Mapy.cz. V případě dosažení dostatečného počtu hodnocení se navíc automaticky přepne z druhé varianty na první.

Vybrat si můžete také mezi světlou a tmavou variantou.

Získejte na jedno kliknutí nový widget v adminu Firmy.cz v sekci Profil – Widgety.

Tým Firmy.cz a Mapy.cz

Sdílet na sítích