Letošní Seznam.cz studentská kampaň právě startuje

A co si studenti ze Seznam.cz studentské kampaně 2022 odnesou? Přece to nejcennější, a to dovednosti. Konkrétně se naučí spravovat reálné kampaně v žádaném reklamním systému Sklik a ti nejlepší vyhrají i stáž přímo u nás v Seznamu. 

Unikátní příležitost nahlédnout pod pokličku online byznysu pořádá už 6. rokem společnost Seznam.cz pro studenty vybraných vysokých a vyšších odborných škol.

V letošním ročníku poměří své síly až 125 studentů rozdělených do 25 týmů z 5 vysokých škol napříč celou ČR.

Studenti absolvují celkem 8 workshopů vedených odborníky přímo ze Seznam.cz. Pod jejich mentoringem se postupně seznámí s tím, jak reklamní systém Sklik funguje, jak se kampaně zakládají, optimalizují a vyhodnocují. A protože mistry dělá praxe, studenti si zároveň vyberou klienta, kterému vytvoří reklamní strategii. Poté mu založí kampaně a ty průběžně spravují a své výsledky nakonec zhodnotí. Odborná porota pak vybere 3 týmy, které se utkají ve velkém finále. Vítězný tým získá stáž přímo u nás v Seznamu, nebo možnost konzultace pro svůj podnikatelský projekt.

Poslední dva ročníky se konaly online. Pro letošní ročník si ale držíme palce, ať se poznáme i ve starém dobrém offline světě. Více informací si můžete přečíst na webu soutěže.

Jsem moc rád, že se náš adrenalinově-vzdělávací projekt koná i letos, protože výsledkem je nejen seznámení s talentovanými studenty, ale i rozvoj jejich kariéry přímo u nás v Seznam.cz. Těší mě jejich nadšení a zvědavost, co všechno u nás v Seznam.cz děláme a jak posouváme možnosti Skliku dopředu.

Přeji všem studentům hodně štěstí a těším se na nové stážisty. A kdo ví, třeba i nové kolegy. 😊

Za Seznam.cz

Jakub Loula

Sdílet na sítích