Seznam.cz studentská kampaň opět prověří mladé talenty

Studenti vybraných vyšších odborných a vysokých škol napříč celým Českem mají už posedmé možnost zapojit se do Seznam.cz studentské kampaně. Díky ní si mohou v praxi vyzkoušet online marketing skrze reklamní systém Sklik. A vítězný tým čeká stáž v Seznamu.

Studenty čeká celkem 8 workshopů vedených specialisty ze Seznamu, kteří je postupně seznámí s tím, jak reklamní systém Sklik funguje a jak se zakládají, optimalizují a vyhodnocují jednotlivé kampaně. Účastníci později tyto zkušenosti převedou do praxe.

A to tak, že si najdou vhodného klienta, navrhnou pro něj reklamní strategii, následně kampaně vytvoří a spravují. Odborná porota poté vybere tři týmy, které se zúčastní velkého finále. Z něj vzejde vítězný tým, který získá stáž u nás v Seznamu, případně možnost bezplatné konzultace pro svůj podnikatelský projekt.

Moc se těšíme na to, co nám studenti letos předvedou. A věříme, že pro některé z nich se Seznam.cz studentská kampaň stane startem kariéry v online marketingu – třeba přímo u nás v Seznamu.

Více informací o Seznam.cz studentské kampani si můžete přečíst na webu soutěže.

Všem studentům držím palce!

Za tým Sklik konzultací Jakub Loula

Sdílet na sítích