Sezónní tipy: Naplánujte včas své kampaně s podzimními tématy. Nezapomeňte na houbaře, ani chataře

Září není jen začátkem nového školního roku, ale i podzimu. Nezapomeňte proto zacílit své kampaně k sezónním tématům. K jakým?

Podzim přeje rybářům a houbařům, zahrádkáři sklízí úrodu a zazimovávají zahrady. S nástupem chladnějšího počasí začínáme pečovat o zdraví a podporujeme obranyschopnost, nakupujeme podzimní a zimní oblečení, ale řešíme i první chřipky a nachlazení. Babí léto láká k víkendovým výletům či několikadenním pobytům, ať v tuzemsku nebo v zahraničí. A koncem podzimu je důležité nezapomenout na výměnu pneumatik. Podzimní tipy jsou tu pro vás!

Chování uživatelů

O podzimní témata zaznamenáváme zvýšený zájem už na konci srpna. Nejvyšší hledanost pak však nastává na přelomu října a listopadu.

Doporučené cílení pro přímý prodej

Pro oslovení uživatelů, kteří se zajímají o podzimní témata, doporučujeme zvolit uvedené oblasti zájmů a jejich kombinace.

  • Bydlení – Dům/zahrada (1,3 mio. UV/týden)
  • Cestování – Adventura/outdoor (195 tis. UV/týden)
  • Cestování – Cestovní ruch/dovolená/CK (1,3 mio. UV/týden)
  • Reality – Rekreační objekty (75 tis. UV/týden)
  • Hobby – Lov/rybaření (510 tis. UV/týden)
  • Krása a styl – Móda (500 tis. UV/týden)
  • Průmysl – Zemědělství (150 tis. UV/týden)
  • Jídlo a pití – Zdravé stravování (840 tis. UV/týden)
  • Automoto – Prodej vozů a servis (325 tis. UV/týden)
  • Rodina – Rodiny s dětmi (520 tis. UV/týden)

Velikosti daných cílových skupin jsou uvedeny pro HP Wallpaper. Protože se můžou vzájemně překrývat, nelze je jednoduše sčítat. Data za konkrétní mix BHV skupin a pro konkrétní formát vám rádi dodáme. Pomůžeme vám i s vhodným mixem cílení.

Video

Pestrost podzimních témat přímo vybízí k použití videoformátů. Mrkněte na sezónní nabídku témat pořadů na míru od Seznamu.

Podzimní výlety: Seriál s tipy na výlety, které můžeme zaměřit například jen na konkrétní kraj. Vhodné pro klienty se sportovním a outdoor oblečením nebo vybavením, případně pro jednotlivé kraje.

Houbaření: Tipy na lahodné a netradiční pokrmy z hub, jak na houby, co s sebou do lesa, tipy a triky pro houbaře, neznámé druhy jedlých hub. Vhodné pro pojišťovny, klienty poskytující očkování proti klíšťové encefalitidě nebo potravinové řetězce (recepty).

Doplňte advertorialy o tematická videa

Zdraví a imunita: Téma, které na podzim řeší každý. Jak předcházet nemocem, jak reagovat, pokud onemocníme, jaká jsou přírodní řešení nebo babské rady.

Příroda a zimní spánek: Jak se na zimu připravuje příroda a zvířata a jak se téma mění v průběhu let? Je problém, že už nejsou tak studené zimy? Ubližuje tato změna klimatu přírodě a jak? Téma můžeme zpracovat v duchu ekologie a péče o životní prostředí.

Spánek: Spaní je bez debat celoroční téma, ale na podzim a v zimě je dostatečný odpočinek velice důležitý, protože jsme víc unavení a energie je potřeba.

Doporučená publika v rámci RTB
RTB tým pro vás připraví publika s podzimní tématikou na vyžádání: chataře, houbaře, zahrádkáře, domácí kutily, ale také lidi pečující o své zdraví, imunitu a stravování. Více informací získáte u našich RTB konzultantů.

Tematické bannery
Všechny naše redakce píší o podzimních tématech jako je imunita, podzimní móda a podzimní zahrada. Soupis článků, které budou redakce publikovat, zveřejníme v průběhu léta.

Sdílet na sítích