Na Seznam Foru jsme představili budoucnost Seznamu. Postupně ji ukážeme i tady

11. října 2022

Seznam Forum 2022 proběhlo 5. října v pražské La Fabrice. Vedle osmi inspirativních prezentací si účastníci užili i dva nabité workshopy od tvůrců Seznam Brand Studia a podcastu 5:59. A oslavili 20. narozeniny rádia Expres FM.

Přednášející na první fotografii z leva: Gabriela Bitalová a Václav Beran, Fuse; Tomáš Búřil, obchodní ředitel Seznam.cz; Pavel Kolář, ředitel divize oborových služeb, Seznam.cz; Pierre Beneš, manažer rozvoje radií, Seznam.cz; Magida Sukkari, research and insight specialist, Seznam.cz; Martin Dobrovodský, Fortuna

Hned na začátku akce, která po třech letech proběhla naživo, vystoupil historicky první zahraniční host Seznam Fora Jesper Laursen. Jesper je zakladatelem a šéfem světového Institutu nativní reklamy. Ve svém vystoupení mluvil o tom, jak nativní reklamu zvládat opravdu dobře a proč téhle marketingové disciplíně patří budoucnost. Neodpustil si přitom pochvalu Seznam Brand Studia za kampaně, které dobře zná.

Natočené přednášky ze Seznam Fora postupně nahrajeme sem na blog, takže je budete moci shlédnout v celé kráse. Sledujte nás!

Ivan Mikula z Televize Seznam ve své prezentaci popsal přerod své stanice na plnoformátovou televizi a představil pohádkový program, který nás v Televizi Seznam čeká na Vánoce. A především ukázal v novém naši parádní seriálovou tvorbu od proslulé Lajny přes rozšafnou Hasičárnu s Bolkem Polívkou až po čerstvou novinku z mysliveckého prostředí.

Na závěr konference vystoupil obchodní ředitel Seznamu Tomáš Búřil. Jeho přehlídka věcí, které Seznam na příští měsíce chystá, byla pestrá a plná zajímavostí. Mluvil o komentářích a interakci mezi uživateli v různých produktech Seznamu, o propagaci firemních příspěvků a o recenzích i o chystané platformě Seznam Medium, kde budou moci tvůrci monetizovat svůj obsah. Seznam chystá svůj vlastní Marketplace i svoje Stories. Ve video i audioobsahu nás také čeká spousta novinek, stejně jako v technickém rozvoji jednotlivých služeb.

Workshop s podcastem 5:59, Seznam Forum 2022, 20 let radia Expres FM, Peneři Strýčka Homeboye

A po prezentacích začala zábava. Rádio Expres FM, které je spolu se stanicí Classic Praha také v portfoliu Seznamu, oslavilo v La Fabrice své 20. narozeniny. Párty parádně rozjeli Peneři Strýčka Homeboye a slavilo se až do rána.

Podívejte se, na krátké shrnutí celého dne.

Sdílet na sítích