Na Televizi Seznam se chystá nový seriál Revír o myslivcích a pracovní inzerci můžete mít zadarmo

3. listopadu 2022

Možná se divíte, co mají společného pracovní inzeráty a myslivecký seriál. Inu, o obojím se mluvilo na letošním Seznam Foru v pražské La Fabrice. A o obojím se toho hodně dozvíte i vy, pokud si pustíte záznamy prezentací.

Víc než jedna Lajna

Veleoblíbený seriál Lajna chystá už svou čtvrtou sérii. Úspěch Lajny navíc podpořil tvorbu dalších seriálů Televize Seznam. Mluvil o nich ředitel televize Ivan Mikula. Když shrnoval výsledky působení Televize Seznam na trhu za poslední dva roky. Mohl se pochlubit skvělými čísly i tím, že se za tak krátkou dobu podařilo vytvořit plnoformátovou televizní stanici s vlastním zpravodajstvím i původní tvorbou. A její součástí jsou i zmíněné seriály. Zajímá vás, kdo bude hrát v tom o myslivcích?

Revoluce na trhu pracovních inzerátů

O portálu Volnámísta.cz měl prezentaci ředitel divize oborových služeb Seznamu Pavel Kolář. Ekosystém portálů a platforem Seznamu je široký, a když se podaří sladit jejich sílu, může vzniknout skvělá služba. O takovou synergii se opře i portál Volnámísta.cz, který využije například databázi webu Firmy.cz. To mu umožní zviditelnit pracovní nabídky z kariérních stránek jednotlivých firem a nabídnout je velkému počtu uživatelů. To pomůže hlavně zaměstnavatelům, kteří mají službu v základní verzi zdarma. Na podrobnosti se podívejte v Pavlově prezentaci, nebudete litovat.

Ostatní přednášky ze Seznam Fora najdete v předchozích článcích:

Sdílet na sítích