Vydavatelé se mohou těšit na další ročník Seznam.cz Newsfeed Fora

Veronika Geltner 26. října 2022

Loňský první ročník konference u partnerů a médií vzbudil velký zájem. O to víc se těšíme společně s vámi na ten další, který se koná 2. listopadu. Na jaké proměny se připravuje domovská stránka Seznam.cz? Co partnerům přinese personalizovaná platforma s nejlepším obsahem z českého internetu nebo jak se změní podmínky a metodika v Mediaratingu? To jsou jen některá témata, která letos zazní.

Progam Seznam.cz Newsfeed foru bude nabitý

Účastníkům se představí sedm řečníků a dva hosté. Hned v úvodu Ondřej Tolar, ředitel divize Homepage, představí plány a novinky pro nadcházející rok. Na něj naváže ve své prezentaci o dalším rozvoji domovské stránky Seznamu produktový manažer Marek Vacek. Karel Koupil společně s Ondřejem Klimentem projdou ambice Seznamu vytvořit personalizovanou platformu a manažer produktového týmu doporučování Štěpán Škrob vám prozradí, jak doporučujeme obsah uživatelům, u nichž neznáme jejich preference. Dále se můžete těšit na Kateřinu Nosiánovou, která bude mluvit o výhodách doporučovacích boxících a Tereza Strnadová se svými hosty probere podrobnosti upravených pravidel a podmínek MediaRatingu NFNZ.

Seznam.cz Newsfeed forum odstartuje už 2. listopadu od 9:30 hodin a je pro zájemce zdarma. Pokud byste chtěli být u toho, napište nám na seznam.partner@firma.seznam.cz.

Zajímá vás, o čem se mluvilo na loňském Seznam Nesfeed Foru? Podívejte se na jednotlivé prezentace na blogu.

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích