Vylepšili jsme tvorbu reklamních zón. Objevte všechny novinky pro partnery

25. května 2023

Služba Seznam Partner, která umožňuje majitelům obsahových webů, aby svůj obsah mohli monetizovat, neustále roste. A díky tomu se zvyšuje také kvalita obsahové sítě. Nezapomínáme ale ani na naše partnery, pro které jsem připravili hned několik užitečných novinek. A vy se s nimi teď můžete seznámit.

Seznam Partner už řadu let pomáhá majitelům obsahových webů s monetizací jejich obsahu na internetu. A nás moc těší, že se naše služby rychle rozšířily od majitelů webů ke tvůrcům audio a videoobsahu, a dokonce i k blogerům.

Seznam Partner dnes není jen obsahová síť, ale patří sem i projekty jako Seznam Newsfeed, Seznam Doporučuje, Podcasty.cz nebo Seznam Médium. Přes tento rozvoj ale nezapomínáme na naši obsahovou síť, kterou se neustále snažíme zkvalitňovat. 

A právě teď přinášíme změny pro partnery, kteří jsou základem naší obsahové sítě. Jaké novinky pro ně máme?

  • Nově budou mít všichni partneři v rozhraní možnost vytvořit si reklamní kódy pro multirequest (hromadné volání reklam na stránce).
  • Všichni partneři také uvidí možnost rozpad dle zdroje návštěvy, takže poznají, jaké služby tvoří partnerovu provizi a jakým dílem se o ni zasloužily.

Partneři u nás navíc mají možnost vytvářet i jiný typ reklamy než banner. Nově může partner v závislosti na svých technických možnostech využít tyto formáty:

  • Banner
  • Mobilní popup
  • Mobilní popup square
  • Mobilní viněta
  • Banner + Native

Tým Seznam Partner umí pracovat také s prémiovými formáty, jako jsou Branding, Outstream, Instream nebo Audio, a jejich kombinacemi.  Tyto formáty nastavujeme pouze individuálně při splnění předpokladů. 

Pokud partnerovi na zóně nastavíme pokročilejší reklamní formát, tak do něj nebude moci zasahovat. Například pokud partnerovi vytvoříme zónu pro Instream, může na zóně změnit pouze název. 

Věříme, že novinky našim partnerům udělají radost a podpoří jejich podnikání. Aby partneři mohli zmíněné benefity využívat naplno, je nutné, aby reklamní zóny zakládali pod patřičným typem média.

Za Tým Seznam Partner Kateřina Nosianová

Sdílet na sítích