Integrace Skliku otevírá klientům Samba.ai cílení ve světě bez cookies třetích stran

Veronika Geltner 5. prosince 2023

Svět digitálního marketingu se neustále vyvíjí a přináší nové nástroje, které umožňují inzerentům lépe oslovovat svou cílovou skupinu a efektivněji spravovat své kampaně. Jedním z těchto nástrojů je Samba.ai, platforma pro automatizaci marketingu, která využívá pokročilé umělé inteligence k personalizaci komunikace a zlepšení interakce s klienty. Samba.ai nově nabízí využití retargetingu Skliku. Co to přesně znamená a jaké výhody z toho plynou?

Co nová funkce přináší?

Možnosti, které se otevírají díky integraci Skliku, jsou široké. Na základě importovaných e-mailových adres lze vytvořit specifická publika, rozdělit je podle různých kritérií a následně na ně cílit přesně šitým obsahem. Bezprostředně lze reagovat na nákupní chování, regionální příslušnost, nebo preferované produkty či kategorie konkrétních zákazníků.

Tak mohou klienti lépe porozumět svému publiku a vytvářet kampaně, které osloví přímo danou cílovou skupinu. Komplexní automatizace marketingových procesů spojená s inteligentní analýzou dat přináší větší efektivitu a úspěšnost kampaní.

Jak to funguje?

Pokud jste klientem Samba.ai a e-mailové adresy vašich zákazníků evidujete v této platformě, můžete tyto seznamy snadno importovat přímo do Skliku. Tyto e-mailové adresy pak slouží jako identifikátory vašich zákazníků. Díky této funkci můžete tedy cílit reklamu na konkrétní segmenty zákazníků, například na ty, kteří dosud neuskutečnili nákup, na základě toho, kdo váš web navštívil, či na základě dalších specifikací.

Tato nová možnost umožňuje zacílit online reklamu přesně na ty správné osoby, což zvyšuje šance na úspěšnou konverzi a posiluje váš vztah s potenciálními zákazníky. Nezapomeňme na to nejdůležitější, že tento typ cílení je plně nezávislý na cookies třetích stran, které s námi od příštího roku nebudou.

Co je potřeba pro získání nové funkce udělat?

Pro získání této funkcionality stačí několik jednoduchých kroků. Za prvé, je potřeba propojit vaši Sambu.ai s účtem na Skliku. Dále následují podrobné instrukce, které jsou obsaženy v dokumentaci na odkaz na stránku. Tam naleznete podrobné informace od toho, jak efektivně využívat Sambu pro naplnění retargetingového seznamu.

Samba.ai přináší do oblasti digitálního marketingu novou dimenzi efektivity. Kombinace automatizace, personalizace a integrace s platformou Sklik umožňuje marketérům oslovit své publikum přesně v pravý čas a se správným obsahem. Nenechte uniknout žádnou příležitost a využijte možností, které vám Samba.ai nabízí pro zvýšení úspěšnosti vašeho podnikání.

Samba.ai je česká výkonná marketingová platforma specializovaná na emailový marketing, vhodná pro menší a střední e-shopy i ty největší hráče na trhu. Nabízí rozsáhlé možnosti, které usnadňují inovativní a efektivní přístup k emailovému marketingu.

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích