Naši docenti se připravují

13. září 2007

Podzim nás neuspává, ale probouzí. Startujeme cyklus přednášek na VŠ.

(Pod)zimní semestr ťuká na dveře, a tak se v Seznamu opět probouzejí naši “docenti” a začínají připravovat své přednášky pro cyklus Portálové technologie v praxi.

V úterý mě Hanka Rudová z Fakulty informatiky  Masarykovy Univerzity v Brně trošku probrala z letního snění, když mi sdělila, že u nich na fakultě začíná semestr už tento pátek (ani jsem se nezeptal, proč vlastně v pátek?). Seznam přednášek máme připravený, ale ještě jsem nestihl projít konkrétní pořadí na jednotlivých školách. Takže pokud patříte mezi zájemce a chystáte se cyklus absolvovat, neberte to jako definitivní pořadí. Do konce týdne se to pokusím dořešit.

Co je v tuto chvíli dohodnuté, je úterní čas 14:00 – 16:00 v D3 na Fakultě Informatiky Masarykovy Univerzity v Brně a středeční čas 13.55 – 15.25 na Katedře informatiky a výpočetní techniky  Západočeské Univerzity v Plzni v UL411. Stále čekám na vyjádření ze strany Fakulty Elektrotechniky ČVUT v Praze.

Dostal jsem za uplynulý půlrok dotazy na pořádání cyklu přednášek také na jiných školách. Tři školy jsou pro nás tak akorát snesitelná zátěž, ale rádi se nějak ukážeme i na jiných IT školách. Třeba v dalších semestrech. Na jednu věc se můžete těšit: Ivo Lukačovič přislíbil miniturné po českých VŠ tento podzim.

'Vlasta
Vlasta

Sdílet na sítích