Seznam na mobil pro zákazníky Vodafone

12. listopadu 2008

Mobilní operátor Vodafone nabízí už od 15.října zcela originální vánoční dárek a to “internet do mobilu”. Jeho nedílnou součástí jsou mobilní služby Seznamu.

Pokud tedy budete v mobilní síti od Vodafone hledat Firmy, Email, Mapy, Lidé, Sport, Encyklopedie, Slovník, TV program nebo komunitní službu Spolužáci, nemusíte chodit daleko. Odkazy na zmíněné služby najdete ve svém mobilu na portálu Vodafone Live! v odkaze “Mrkněte na…”. Pro všechny ostatní mobilní služby Seznamu je tu odkaz Více služeb.

Ta hlavní novinka, kterou Vodafone Live! na trh přináší, je hledání na internetu. Jak vidíte na screenshotech, je to právě hledání od Seznamu, které vás uvede do světa mobilního internetu.

Se speciálním datovým tarifem, který byl navržen pro mobilní internet, si budete moci vyzkoušet, jaké to je, mít všechny oblíbené internetové služby kdykoliv po ruce v mobilu. Nezáleží ani na tom, jestli jste nový nebo stávající zákazník operátora. Ve svém mobilu vidíte služby Seznamu právě v takové mobilní verzi, kterou je váš telefon schopen bez ztráty kvality stoprocentně zobrazit.

Za jednotný měsíční paušál nebo denní poplatek můžete surfovat  bez ohledu na přenesená data nebo čas připojení! Na šest měsíců máte mobilní služby Seznamu zdarma. 

Přejeme příjemné zážitky v předvánočním čase –  třeba bude právě tenhle dárek tím, čím Vaše blízké mile překvapíte.


Ivan

Sdílet na sítích