Registrace do nových Srealit

4. března 2010

Vážení klienti, spustili jsme pro vás beta verzi nového administračního rozhraní, kde bychom vám rádi ukázali nové funkce, snadnější správu inzerátů a podrobnější statistiky k jednotlivým inzerátům.

Beta verzi adminu naleznete na této adrese.

Jako první krok je nutné se zaregistrovat do “nových” Srealit.

Pro registraci je nutné mít založený, minimálně neplacený, firemní zápis, ideální je zápis objednat (do 31.3. je zvýhodněná akce), v opačném případě se u vašich zakázek nebude zobrazovat logo vaší společnosti, pokud využíváte jiný název než je v obchodním rejstříku, pak ani ten. 

Dále je také nutné mít objednán registrační poplatek na 3, 6 či 12 měsíců.

V těchto fázích vám jsou k dispozici naši obchodníci, kteří s vámi založí firemní zápis či potřebné objednávky (kontakt na Vašeho obchodníka případně naleznete ve Vašem stávajícím adminu Sreality, v záložce „Home“). Pro vkládání inzerátů stačí registrační poplatek objednat, jejich zobrazení na ostrém (neplatí na betě do 31.3.) však nastane až po jeho uhrazení, a splnění dalších podmínek uvedených níže. 

Je nutné mít ověřený email
– pokud používáte email s doménou @seznam.cz, @email.cz, @post.cz jste automaticky ověření.
– založit email na Seznamu si můžete založit ZDE.
– umožňujeme ale také použít váš osobní email mimo seznam, který si ověříte pomocí formuláře, kde si zvolíte i heslo, pod kterým se do služeb seznamu budete přihlašovat. (Není nutné aby heslo bylo shodné s heslem, kterým se přihlašujete do e-mailu).

Po ověření emailu je nutné mít zaregistrovanou a ověřenou službu peněženka
Založit peněženku je velice snadné – ověřeným emailem z předchozího kroku se přihlásíte do služby peněženka, kde po odsouhlasení obchodních podmínek peněženky budete do této služby zaregistrováni. Služba obsahuje podrobnou nápovědu, jak si peněženku nabít, jak nastavit limity – v případě dotazů neváhejte kontaktovat svého obchodníka, který vám pomůže a případné nejasnosti vysvětlí.

Registrace do nových Srealit obsahuje 3 kroky
– v prvním kroku bude na základě zadání vašeho IČ ověřeno, zdali jste alespoň ve firmách zaregistrováni v režimu zdarma zápisu.
– v druhém kroku budete vyzváni k zadání ověřeného emailu, který budete používat jako přihlašovací údaj do administračního rozhraní. Dále je zde nutné odsouhlasit obchodní podmínky, kde jejich plné znění naleznete po kliknutí na link.
– v třetím kroku bude ověřeno napojení vašeho účtu na službu peněženka apo úspěšném ověření všech podmínek vám na zadaný email bude zaslána notifikační zpráva, která vám umožní přístup do administračního rozhraní.

Přihlášení do administrace po úspěšné registraci
Přihlásit se můžete na http://admin.beta.sreality.cz/vitejte kliknutím na tlačítko přihlásit se. Budete přesměrováni na přihlašovací formulář, kde vyplňte email, který jste zadali v registraci a heslo zadané při ověření emailu pro služby seznamu.
Po úspěšném vstupu do administračního prostředí vás žádáme o prostudování nápovědy.

Beta verze Srealit poběží do ostrého spuštění, tj. do 1. 4. 2010. Dáváme Vám možnost si vše vyzkoušet a zároveň publikovat vaše inzeráty, které se budou zobrazovat po čas beta verze ZDARMA. Po přechodu na ostrou verzi se veškerá data překlopí a budou z nich data ostrá. Proto vás prosíme o vyvarování se testovacích dat. Využijte naší nabídku inzerce zdarma, nebudete dělat dvojí práci, vámi zadané inzeráty se propíší do nové ostré verze. Inzeráty ze starých Srealit se nebudou přesouvat, je proto nutné všechny inzeráty naimportovat či vložit znovu. Věříme, že 3 týdny jsou pro vás dostatečně dlouhá doba.

Webová beta verze je již spuštěna, máte tedy možnost vidět reálné zobrazení vašich inzerátů a můžete zároveň oslovit všechny, kdo na nové sreality zavítají.

Nový ceník Ceník platný od 1.4.2010 naleznete na ZDE.


Smluvní podmínky platné od 1.4.2010 naleznete ZDE.

Hezký zbytek dne přeje tým Sreality.cz

Sdílet na sítích