Novinky

23. dubna 2012

Vážení klienti a poskytovatelé exportních softwarů,

dnešním dnem jsme pro Vás spustili nové funkce na Sreality.cz.

1. TIP regionu

Nabízíme  novou reklamní pozici pro Vaše nejlepší inzeráty. Jde o pevnou reklamní pozici nad standartním výpisem inzerátů na 1 den a pro konkrétní lokalitu. Tuto pozici lze zakoupit na konkrétní okres nebo kraj, prodej nebo pronájem a dále na 7 typů nemovitostí (malé, střední a velké byty, domy, pozemky,  komerční a ostatní).

Do objednaného TIPu regionu můžete vložit všechny nabídky, které spadají do objednaného cílení, cena i přesto zůstává stále stejná, viz. ceník dle cílení.

Tento produkt můžete objednat v administračním prostředí Sreality.cz, platba probíhá přes Peněženku. Video návod pro objednání produktu TIP regionu naleznete zde:

Popis spolu s cenami produktu naleznete v dokumentu Ceník Služeb Sreality.cz.

2. Videoprohlídky

Nyní máte možnost využít další způsob prezentace nemovitosti, nabídněte zájemcům o nemovitost video, ve kterém ještě více přiblížíte přednosti Vámi nabízené nemovitosti. Nahrajte video profesionální technikou anebo jednoduše Vaším mobilním telefonem a vložte na Sreality.cz.
Podporujeme téměř všechny dostupné formáty videa. Stačí jen nahrát a video se zobrazí v detailu daného inzerátu.
Video můžete nahrát jak z administrace Sreality.cz, tak umožňujeme jejich export přes Vaše exportní softwary. Velikost snímku je omezena velikostí 30 MB. Video se v detailu inzerátu zobrazí během max. 10 minut.
Poskytovatelé exportních softwarů naleznou informace o exportu videa a podporovaných formátech  v importní dokumentaci, kterou naleznete zde. Export lze testovat přímo na Sreality.cz, kde tato funkce ode dneška funguje.

3. Příloha k dražbám

Přílohy k dražbám (dražební vyhláška, posudek znalce) lze nyní na Sreality.cz exportovat přes exportní softwary, informace pro poskytovatele exportních softwarů najdete zde.

4. Poznámka k ceně u pronájmů

Jako reakci na Vaše požadavky jsme zvýšili počet znaků, které lze vložit do poznámky k ceně u pronájmů na 120 znaků včetně mezer. K pronájmu nemovitosti se vztahuje větší množství informací k ceně, které je nutno zájemci sdělit.

Sdílet na sítích