Češi mohou díky Seznam.cz hlasovat v anketě Českého lva o nejoblíbenějšího herce a herečku

23. ledna 2013

Seznam.cz bude již podruhé zaštiťovat anketu o nejoblíbenějšího herce/herečku v cenách České filmové a televizní akademie Český lev. Seznam.cz je tedy opět hlavním mediálním partnerem Českého lva.

Česká veřejnost bude moci již podruhé v rámci cen České filmové a televizní akademie (ČFTA) Český lev sama vybrat nejoblíbenějšího českého žijícího herce a herečku. Společnost Seznam.cz opět převzala záštitu nad touto anketou. Na speciální stránce budou moci lidé vybírat z nominovaných 20 žijících herců a 20 žijících hereček. Tento předvýběr neboli nominaci zajistili návštěvníci portálu Kinobox.cz.

 „Loňského hlasování se zúčastnilo téměř 10 000 hlasujících. Vybrali Zlatu Adamovskou a Ondřeje Sokola. Abychom jim hlasování v letošní anketě ještě více zpřehlednili, domluvili jsme se s pořadateli Českého lva na snížení počtu nominovaných na 20 herců a 20 hereček. Věříme, že letos svůj zájem o anketu projeví ještě více lidí,“ uvedl Michal Vodák, marketingový ředitel Seznam.cz.

Petr Vachler, výkonný ředitel FTA a producent Českého lva, dodává: „Světská sláva je sice polní tráva, ale zároveň je to v tomto případě úžasná hra, kdo je pro nás v daný okamžik nejpřitažlivější, nejoblíbenější, koho bychom nejraději viděli v novém českém filmu. Sám hlasuji a výsledky bývám většinou překvapen. Nic není status quo, tato anketa je živá a ovlivněná roční českou filmovou produkcí. Ivan Trojan, Ondřej Sokol vyhráli poslední dva roky. Kdo letos? Netroufnu si odhadnout.“

Hlasování v nové anketě bude spuštěno 23. ledna na internetových stránkách Ceskylev.seznam.cz a potrvá do 25. února. Oproti loňskému roku je hlasování o 14 dní prodlouženo. Hlasovat se může pouze jednou, každý hlasující má 2 hlasy – jeden pro herce a jeden pro herečku. Součástí hlasování bude také soutěž o dvě vstupenky na slavnostní vyhlášení a předávání cen, které držiteli umožní vstup i na afterparty s herci a herečkami. Vyhlášení výsledků ankety Českého lva proběhne během hlavního slavnostního večera 2. března v rámci přímého přenosu. Výherci anket obdrží od společnosti Seznam.cz věcný dar.

Šámalová Michaela
Michaela

Sdílet na sítích