Seznam.cz vybral PubMatic jako partnera pro programatický prodej

19. prosince 2014

image

Od února letošního roku (2014) společnost Seznam.cz začala testovat technologie pro prodej reklamních ploch pomocí RTB. Partnerem pro programatický prodej v roce 2015 bude společnost PubMatic. Cílem exkluzivního partnerství je vytvořit funkční strategii pro prodej reklamy za využití nejpokročilejších metod.

 „Při výběru vhodného partnera pro programatický prodej jsme testovali řadu platforem. Nakonec jsme se rozhodli pro společnost PubMatic, která nabízí unikátní spojení softwarově automatizované platformy s možnostmi datové integrace do našich vlastních systémů. Přestože jde o prodej řízený algoritmy, zkušený tým v PubMatic je pro nás velkou oporou při řešení specifických potřeb v českém prostředí.“ řekl Pavel Pastor, RTB Manažer Seznam.cz. image
                     Po kliknutí na obrázek se spustí video

Primárním cílem programatického prodeje na Seznam.cz je reakce na poptávku klientů a zvýšení důvěry k tomuto způsobu prodeje. Právě v této části očekáváme podporu od našeho nového partnera, který má již mnoho zkušeností se stávajícími vydavateli v EMEA. Za zmínku stojí nárůst partnerů na německy mluvících trzích a nedávný vstup na italský trh. image
                        Po kliknutí na obrázek se spustí video

„Jsme potěšeni, že máme možnost spolupracovat s dominantním hráčem na českém trhu. Právě díky podobným partnerstvím s inzerenty a agenturami se nám daří v rámci EMEA kapitalizovat a edukovat trh,“ říká Frederick Leuschner, Business Development Director EMEA z PubMatic.

image
Kuba

———————–
PubMatic je technologická platforma zaměřující se na spolupráci s hi-end a brandovými Publishery. Vyvíjí jedinečné nástroje a postupy, aby pomohli Publisherům monetizovat jejich prostor napříč display, mobilní a video reklamou. Je průkopníkem v online aukci pro nákup a prodej prostřednictvím Real-Time Bidding (RTB) s využití Private Marketplace (PMP). Společnost je ohodnocena firmou Deloitte jako jedna z nejrychleji rostoucích společností ve spojených státech v internetovém sektoru v letech 2012, 2013, 2014. PubMatic má svou centrálu v Redwood City, California a pobočky po celém světě.

Sdílet na sítích