Nová AdGallery je tady!

Eva Libichová 25. října 2018

Oblíbená galerie ukázek nestandardních reklamních formátů Seznamu se od konce října představuje v novém kabátku. Nejen, že jsme zvětšili náhledy videí a zpřehlednili filtrování a vyhledávání, zároveň jsme ji ale také rozšířili. Jaké novinky jsme pro vás tedy připravili?

Největší změna, kterou můžete zaregistrovat, je sloučení dlouhodobě fungující AdGallery a Banners do jedné stránky. Nově tak najdete na stránce záložku Galerie formátů, kde naleznete přehledně uspořádané videoukázky různých spoluprací z oblastí prémiových formátů, mobilní reklamy, RTB nebo obsahových spoluprací, a také záložku Kreativy ze Seznamu, ve které si můžete prohlédnout práci našich grafiků – jednotlivé bannery, připravená videa a v budoucnu také ukázky formátu Seznam Native nebo připravených mikrostránek.

Přidali jsme také záložku Vzdělávání, ve které najdete případové studie, infografiky a další edukační materiály z dílny konzultačního oddělení Seznamu. Pravidelně se zde budou objevovat nové dokumenty, které vám pomohou se lépe orientovat v oblastech RTB, prémiových formátů, cílené a mobilní reklamy, videa nebo obsahových spoluprací.

Kromě toho jsme provedli i řadu uživatelsky příjemných změn jako je změna filtru vyhledávání a možnosti několikanásobného filtrování – pokud vás tedy zajímají ukázky konkrétního prémiového formátu v určitém segmentu, nemusíte je již hledat ručně, nově stačí vyplnit jen dvojici filtrů. Věříme, že i podrobnější rozšíření v oblasti segmentů a služby pomůže najít relevantní ukázky a získat tak lepší přehled o tom, jak formáty Seznamu vypadají.

Novou AdGallery najdete na adrese www.adgallery.cz od 23. října 2018.

Sdílet na sítích