Branding v RTB nabízíme již na 14 doménách

Eva Libichová 5. listopadu 2018

Branding, který patří v onlinu k nejžádanějším reklamním formátům, mohou inzerenti Seznamu nakoupit už na 14 doménách. Formát postupně rozšiřujeme jak na naše interní weby, tak externí partnery a partnery mediálního zastupitelství.

Branding pomáhá především s budováním povědomí o značce a přitahuje pozornost lidí k probíhající kampani. Vzhledem k velké klientské poptávce po tomto formátu se ho snažíme postupně rozšířit i na externí partnery Seznamu. V případě mediálního zastupitelství jde o exkluzivní spolupráci, kdy se Seznam.cz stává jediným zprostředkovatelem brandingu u těchto partnerů na českém trhu. Jde o weby jako Echo24.cz, Ceskenoviny.cz, Gamepress.cz, Hobby_instory.cz a Moviezone.cz.

Na všech doménách lze branding skrze RTB nakoupit buď jako statický obrázek nebo interaktivní HTML5 formát. Dostupný je však pouze v privátní aukci. Proto je třeba požádat naše RTB oddělení o privátní deal. Branding lze jednoduše připravit, protože technická specifikace je pro všechny weby jednotná a rozměr 2000×1400 px je zároveň standardním rozměrem využívaným na českém trhu.

V rámci interních služeb nabízíme branding již na 5 službách. Kromě již dříve dostupných webů (Novinky.cz, Kupi.cz, Proženy.cz, Seznamzprávy.cz) lze branding nově nakoupit i na doméně Garáž.cz, která do našeho mediálního domu patří od června. Další externí partneři, kde mohou naši inzerenti tento formát nakoupit, jsou Lui.cz, Jencestovani.cz, Autoforum.cz a Jenzeny.cz.

Na formát branding nyní celkově nabízíme více než 270 milionů impresí měsíčně.

V rámci HTML5 brandingu nabízíme typ Uncover v horizontální i vertikální verzi. Nachystaná šablona, která je ke stažení na našich technických specifikacích, vám zajistí velmi jednoduchou přípravu formátu. Pokud si připravíte vlastní verzi HTML brandingu, odlišnou od formátu Uncover, po zaslání náhledu na náš tým a jednoduchém otestování funkčnosti lze bradning přes RTB spustit.

Sdílet na sítích