Bumper v RTB nabízíme už na 7 doménách

Eva Libichová 26. listopadu 2018

O video prostor spojený s kvalitním obsahem je na českém trhu velký zájem. Proto se ho snažíme postupně rozšířit na další služby Seznamu. Bumper jsme nově spustili na doménách Sport.cz a Super.cz. Nemusíte se však omezovat pouze na klasické video pozice, v rámci RTB nabízíme i předpřipravené šablony pro video bannery či homepage TV.

Šestisekundový nepřeskočitelný video formát, který je vhodný pro krátké a přímé sdělení uživatelům, lze na našich doménách koupit přes privátní deal i v otevřené aukci.

Celkově nabízíme na bumper více než 25 milionů impresí měsíčně, zařazení tohoto formátu na Sport.cz a Super.cz obohatilo prostor o více než 2 miliony impresí za měsíc.

S formátem můžete na našich webech oslovit téměř 4 mil. reálných uživatelů za měsíc. Bumper je dále dostupný na webech Novinky.cz, Stream.cz, SeznamZpravy.cz a ProZeny.cz a od září také na Garaz.cz.

Pro bumper prostor neustále navyšujeme:

Instream roste. Nabízíme přes 90 mil. impresí za měsíc

Klasické instream video můžete na Seznamu programaticky nakoupit napříč všemi službami (Stream.cz, SeznamZpravy.cz, Super.cz, Sport.cz, ProZeny.cz, Novinky.cz – desítky tisíc impresí denně jsou stále dostupné také na Hry.cz, Tv.seznam.cz, Garaz.cz).

Na video v současnosti nabízíme více než 90 mil. impresí.

Vzhledem k vysokému zájmu o náš video prostor zejména v top sezónách, doporučujeme v rámci RTB využít privátní dealy a first look. Pokud chcete mít stoprocentní jistotu zobrazení, videospoty jsou k dispozici garantovaně v přímém nákupu.

V rámci RTB podporujeme typ VAST 4.0, který umožňuje potřebná měření a automaticky podporuje všechny nižší verze tohoto standardu.

Videobannery jsou dostupné na vizibilních pozicích

Od léta můžete využívat také privátní deal pro videobannery. Kromě již zavedeného formátu Homepage TV (480×300) jsou dostupné videobannery i v dalších velikostech (300×600, 300×250 a 970×310). Privátní deal obsahuje vybrané pozice z interních webů Seznamu i z externích partnerů, které jsou s ohledem na vysokou vizibilitu a umístění na stránce pro formát videobannerů nejvhodnější.

Sdílet na sítích