Zajímavé obsahové spolupráce II

9. července 2019

Jak vypadají obsahové spolupráce mezi značkami a mediálními domy ve světě? Po měsíci opět přinášíme ukázky těch, které se opravdu vydařily. A abychom se jen nechlubili cizím peřím, přidáváme i tři projekty z naší dílny. Nechte se inspirovat a podívejte se, jak vytvořit reklamu, která baví, zaujme a nenásilně propojí obsah s vaší značkou.

Z dílny Seznam.cz

  • Příběhy bývalých vrcholových hokejistů

Krušovice & Seznam Native

V souvislosti s mistrovstvím světa v ledním hokeji jsme s Krušovicemi přišli s projektem zabývajícím se tím, co všechno prožívají bývalé hokejové hvězdy po konci své profesionální kariéry. Čemu se legendy českého hokeje věnují dnes?

  • Noční focení: Objevte kouzelná místa v Praze

Huawei & Seznam Native

Kvalitní fotky mluví za sebe. Huawei chtěl promovat svůj nový mobil s kvalitním foťákem, a tak jsme oslovili fotografa specializujícího se na focení mobily a vyrazili do pražských ulic. Vznikly nádherné fotky, na kterých jsme postavili celý projekt. Navíc jsme dodali tipy, jak mobilem fotit noční město.

  • Když plasty pomáhají

Unipetrol & Seznam Native

Žijeme v době plastové. Plasty jsou všude a není divu, že se jimi někteří lidé snaží šetřit, kde se dá. Společně s Unipetrolem jsme ale v projektu připomněli, že plasty nejsou jen špatné. Naopak, díky plastům můžeme levněji a ekologičtěji cestovat, máme vyvinuté umělé srdeční chlopně nebo můžeme snadno filtrovat vodu díky plastovým filtrům.

Ze světa

  • Seven Days of Experiences in Dubai

Dubai & The Telegraph

Propracovaný projekt staví na krásných fotkách doplněných drobnými texty o tom, co všechno můžete zažít během týdne v Dubaji. Vydejte se prozkoumat město z horkovzdušného balónu, zamiřte do nekonečné pouště nebo se naopak ponořte do hlubin k hejnům ryb.

  • Cook Smarter

Výrobce spotřebičů Miele & FOOD52

Snadné recepty a triky, jak vařit chytřeji a rychleji. To je obsahem projektu portálu FOOD52, který se spojil s německým výrobcem domácích spotřebičů Miele. Věděli byste například, jak si v kuchyni poradit s artyčoky? Nebo jak připravit míchaná vajíčka v troubě?

  • Chernobyl

HBO & The New Yorker

Rozruch okolo nového seriálu Chernobyl z dílny televize HBO se v květnu nevyhnul ani světu branded contentu. Text vyprávějící příběh černobylské katastrofy je doplněný snímky ze seriálu.

Podívejte se i na obsahové inspirace z minulého měsíce.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích