S Firmy.cz teď můžete na svých webech využívat funkce z Mapy.cz nebo Firmy.cz

(Aktualizováno 22. 6. 2020) Na Firmy.cz ve své administraci najdete možnost využívat tzv. widgety. Ty si můžete vložit na své weby zcela zdarma, bez potřeby cokoliv programovat. Můžete tak zobrazit např. svoje recenze od uživatelů, pozici na mapě, nebo ikonu Firmy.cz.

Nabízené widgety vám mohou zlepšit kvalitu vašeho webu a dodat mu v očích klientů na relevanci. Jde o jednoduchou vychytávku, její implementace spočívá ve zkopírování kódu z administrace Firem a vložení do kódu vaší stránky.

A které widgety si takhle můžete implementovat?

Uživatelské recenze ze Seznamu

Jste hrdí na to, jak vás hodnotí zákazníci na Seznamu? Pochlubte se tím i na své stránce. Zobrazovat můžete 1 až 5 recenzí z Firmy.cz, vždy se však budou zobrazovat ty nejaktuálnější. Pokud využíváte i Zboží, budou se sem propisovat i recenze udělené na této službě. I v případě, že na profilu nemáte žádné recenze, můžete tento widget použít. V tomto případě se ukáže textace, která vyzve uživatele, aby hodnocení udělili.

Poloha vaší firmy na Mapy.cz

Prezentujte adresu své firmy na mapovém podkladu. Návštěvníci vašich stránek mohou mapu přibližovat a oddalovat nebo přes „Zobrazit na Mapy.cz“ otevřít v novém okně Mapy.cz, kde můžou využít i funkci plánování trasy. Velikost zobrazení mapy si můžete vybrat z dvou předdefinovaných velikostí nebo si určit vlastní rozměr. Placeným profilům se jako bod může zobrazit vlastní ikona.

Zobrazení ikony Firmy.cz

Ukažte zákazníkům, že spolupracujete se Seznamem. Mimo jiné to bude mít i pozitivní vliv na vaše SEO. Tedy na to, jak dobře se budete zobrazovat ve výsledcích vyhledávání webových vyhledávačů. Můžete si zvolit, jestli budete zobrazovat jenom logo Firmy.cz, logo v kombinací s výzvou na udělení hodnocení nebo dynamické logo s počtem hvězdiček, které máte aktuálně ve svém hodnocení profilu na Firmy.cz. Pro lepší sladění s barevným podkladem vašeho webu jsou všechna loga dostupná ve světlých i tmavých barvách.

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích