Případová studie – Balíček produktů na Sreality.cz

Co přináší využívání doplňkových služeb TIP regionu, TIP makléře nebo TIP logo? A jak tyto produkty pomohly realitní kanceláři Reality – Čech, která působí na Vysočině, konkrétně na Třebíčsku?

Majitel realitní kanceláře pan Čech shrnul jejich výhody:

„Vždy, když zadáme na Sreality.cz TIP regionu, v 80 % případů se nám během 14 dnů podaří danou nemovitost prodat či pronajmout. Produkt TIP makléře jsme od začátku roku využili celkem 10×. Díky němu jsme získali přes 570 000 zobrazení a téměř 70 prokliků. TIP makléře podporuje naši činnost v daném regionu. TIP regionu, TIP makléře a TIP logo volíme jako kompletní balíček podpory při prodejích a pronájmech nemovitostí.“

Výsledky a průběh kampaně si můžete prohlédnout zde:

Zobrazit případovou studii

O produktech

TIP makléře

TIP makléře je reklamní formát ve výpisu inzerátů na Sreality.cz. Zobrazuje prezentaci prodejce (makléře) podle konkrétní oblasti, typu nabídky a kategorie nemovitosti. Lze tak zvýšit prestiž nabídky i dané lokality.

TIP regionu

TIP regionu je reklamní formát, ve kterém lze využít inzeráty a efektivně je tak zvýraznit na stránkách Sreality.cz. TIP regionu je cílený regionálně až do úrovně okresu.

TIP logo

TIP logo je reklamní formát ve výpisu inzerátů na Sreality.cz. Zobrazuje se u všech vystavených inzerátů realitní kanceláře, čímž jí pomáhá se zviditelněním značky

Více informací o těchto produktech se dozvíte zde.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích