Poměřte své programátorské síly na 24hodinovém hackathonu

6. srpna 2021

Už poněkolikáté se 3. září 2021 otevřou brány Seznamu na 24hodinový hackathon. Tentokrát v moravské metropoli pod Špilberkem – Brně. Zúčastnit se může maximálně pět tří až pětičlenných týmů. Jednotlivé týmy budou mezi sebou soupeřit v tvorbě co nejvýkonnějšího backendového API. K práci budete moci použít na internetu volně dostupné, neplacené technologie.


Vítězný tým vybereme podle automaticky změřeného výkonu řešení, které každý tým postaví. Skóre každého týmu se bude průběžně zobrazovat na scoreboardu, takže po celou dobu testování uvidíte, jak si stojíte vůči ostatním. Hackathon poběží nepřetržitě 24 hodin, ale kdyby vás náhodou zmohl, můžete si samozřejmě zdřímnout.

Kde: Seznam.cz, Londýnské náměstí 2, Brno

Kdy: 3. 9. 17:00 – 4. 9. 17:00

Po celou dobu bude k dispozici dostatek jídla a pití.

Zaměříte se na implementaci high performance API (REST nebo GraphQL), které je dostupné přes HTTP s JSON kódováním obsahu. Specifikaci (schéma) API a sadu testů pro ověření správnosti obdržíte na začátku hackathonu. Nebudete se muset zabývat dokumentací, vlastními testy nebo SSL.

Řešení se bude nasazovat na notebook s přibližnou hardwarovou výbavou 2 core/4 thread CPU, 16 GB RAM, 512 GB SATA SSD, 1 Gbit LAN. Na notebooku bude nainstalováno Ubuntu Server 20.04 LTS. Každý tým bude mít vyhrazený notebook a bude sám nasazovat a provozovat svoje řešení.

Doporučujeme aby každý tým byl sestaven z alespoň 3 lidí (a jako maximum 5 členů), kteří se navzájem budou doplňovat. Můžou ale soutěžit i jednotlivci.

Jak se přihlásit?

Přihlášku týmu stačí zaslat na adresu: hackathon2021@firma.seznam.cz

S přihláškou však nezahálejte. Kapacita je omezena. A znáte to, kdo dřív přijde…

Přihlásit se můžete nejpozději do 31. srpna 2021.

Seznam.cz

Sdílet na sítích