Libor Bouček se vrací do českého éteru! Moderovat bude každý všední den od 10:00 na rádiu Expres FM 

Hana Holubová 7. března 2022

Jeden z nejúspěšnějších a nejznámějších českých moderátorů se vrací do týmu Expres FM, kde před více než devatenácti lety začínal svou kariéru. Posluchači se mohou těšit na jeho hodinovou show Overtime vysílanou každý všední den od 10:00. Bezmála 120 tisíc posluchačů rádia Expres FM* se tak dočká velkého rádiového comebacku oblíbeného moderátora a komentátora s osobitým humorem.

Boučkovu novou show Overtime si mohou posluchači naladit na pražské rádiové frekvenci 90,3 FM, v živém internetovém přenosu, ve formě podcastu dostupném na webu expresfm.cz i v DAB vysílání v Ostravě, Plzni a Praze.

„Posluchače čeká mix zábavy a informací, jak to dělám už dvě desetiletí. Zároveň možná i pohled na současný svět očima střízlivého čtyřicátníka, který se chce orientovat a záleží mu na tom, kde jeho dítě bude vyrůstat. Vzhledem k věku možná i pohled přirozeně sarkastický,“ říká k nové show Bouček a dodává: „Expres FM má unikátní playlist, který bych charakterizoval jako městský či metropolitní. Zní jinak než ostatní rádia. Je to pro mne nostalgie, protože před devatenácti lety jsem zde po boku Miloše Pokorného dělal moderátorskou maturitu a vyhlížel mediální vysoké školy. Miloš tu je, tak se zas zkusím přidat. Snad to nebude univerzita třetího věku.“

„Libor je pro nás významnou posilou, od které si slibujeme možné rozšíření znalosti a oblíbenosti našeho rádia, a to i v návaznosti na rozšíření našeho pozemního vysílání,“ říká Pierre Beneš, manažer rozvoje rádií Seznam.cz.

Libor Bouček, zdroj foto: Vašek Mašinda

Libor Bouček posílí moderátorský tým rádia Expres FM, který tvoří moderátoři Ranního klubu – Miloš Pokorný, Barbara Hacsi a Michal Plšek – Dopoledního a Odpoledního vysílání – Václav Mašinda a Veronika Koloušková, Show IF na Expres FM s Ivou Frühlingovou, Večerní show s Vladem Pavlíkem, Radkem Honcem a Adélou Elbel a víkendové vysílání s Martinem Vévodou.

Rozhovor s Liborem Boučkem zde

Ranní klub
Show IF
Dopolední a Odpolední show
Večer na Expres FM
Víkendové vysílání

Libor Bouček

Libor Bouček se poprvé začal pravidelně v éteru i v televizi objevovat v roce 1999. V rámci své letité kariéry se stal neobyčejně všestranným moderátorem, který zvládá zábavné televizní show, hudební galavečery, soutěže krásy, ale i zpravodajské či sportovní relace, největší sportovní podniky u nás i odborné konference. Moderoval televizní pořady jako Český slavík, Česká Miss, Pevnost Boyard nebo Nový den. Boučka si posluchači pamatují také z rádií Frekvence 1 či Evropa 2.  Momentálně moderuje zábavnou vědomostní show Máme rádi Česko a panelshow Inkognito. Obojí na Primě. Svůj hlas Libor Bouček propůjčil mnoha postavám zahraničních filmů i seriálů, například Kapitánovi Amerika ve filmech Captain America a Avengers nebo Deadpoolovi ve filmech Deadpool a Deadpool 2.

* Týdenní poslechovost živého vysílání rádia Expres FM přes internet. Zdroj měření: Gemius Prism

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích