Vylepšili jsme Zájmy o koupi v Skliku a DMP, aby vám přinesly ještě více klientů

30. března 2022

Opět vylepšujeme možnosti cílené reklamy. Tentokrát v Zájmech o koupi, kde jsme významně navýšili objemy cookies v jednotlivých segmentech a přidali novou kategorii cílení, která vám doručí nové klienty k oslovení.

Vyšší objemy dat v cílových skupinách

Pokud pracujete s cílením v našich reklamních systémech pravidelně, nemohlo vám uniknout, že v mnoha publicích došlo k nárůstu počtu uživatelů. To je důsledek revize algoritmů a podmínek, které identifikují právě vašeho cílového uživatele.

Na Seznam službách Zboží.cz, Vyhledávání a Mapy.cz nyní dokážeme přesněji vyhodnotit nákupní úmysly a zasáhnout tak širší publikum vaší reklamou.

Výsledek nás příjemně překvapil. Díky změnám došlo k navýšení objemů cookies v jednotlivých zájmech, což se pozitivně projevilo na potenciálním zásahu a navýšení doručovaných impresí, přičemž výsledky ve sledovaném období vykazují srovnatelné CTR. Věříme , že tyto změny budou mít pozitivní vliv na výsledky.

Nová kategorie a cílení

Do stromu Zájmů o koupi jsme jak ve Skliku, tak v DMP přidali novou kategorii Návštěvníci Firmy.cz, která obsahuje nejnavštěvovanější obory služby. Nově tak můžete oslovit uživatele ve 39 nových segmentech, které lidé v rámci Seznam cílené reklamy často požadují. Výčet všech publik naleznete v Skliku pod názvem dané kategorie. Protože díky Firmám máme velké množství dat, velice rádi přidáme nová publika na základě vaší poptávky. Neváhejte se proto obracet na své konzultanty Skliku nebo RTB.

AdvokátiKominictvíRybářství
AutobazaryKoupalištěŘemesla a služby
AutomyčkyKvětinářstvíSměnárny
AutoservisyLékárnyStavební firmy
AutoškolyLékařské ordinace a pracovištěStěhování
CukrárnyMasážeTaxi služby
Čerpací staniceMateřské školyUbytovací služby
Domov pro senioryNemocniceVeterinární ordinace
EkologiePneuservisyZahradnictví
Fitness centraPoskytovatelé internetuZákladní školy
Hodinový manželRealitní kancelářeZámečnictví
Kadeřnictví a kadeřnické salónyRehabilitaceŽelezářství
KavárnyRozvoz hotových jídel

Věříme, že zmíněné úpravy zlepší vaše výsledky na poli cílené reklamy a přivedou mnoho nových a relevantních uživatelů na vaše weby.

Za cílenou reklamu RTB a Sklik Martin Jandora

Sdílet na sítích