Nabízíme dynamické bannery pro mobil i desktop

Eva Libichová 9. dubna 2018

Od letošního roku pro klienty nabízíme nově i dynamické bannery. V těch je možné prezentovat více produktů díky automatizaci přes XML feed.

Na desktopu našich služeb máme od ledna atraktivní dynamický formát Shop. Tento formát je k dispozici v rozměrech 970×310 px (Rectangle), 300×600 px (Skyscraper) a ve dvou graficky mírně odlišných variantách. Mezi jeho funkce patří postupné střídání jednotlivých produktů, které zaujme animací a zároveň nabízený produkt nenásilně posune blíže ke čtenáři stránky.

Správa obsahu banneru probíhá automatizovaně přes XML feed. Druhou možností je pak ruční nahrání jednotlivých prvků banneru do reklamního systému. Cena je stejná jako běžný formát v daném rozměru.

Tento formát je vhodný zejména pro klienty, kteří ve svých kampaních ocení vysoký výkon produktového banneru, zároveň s tím ale i možnost zvýšení povědomí o jejich značce nebo službách.

Kromě desktopové verze tento formát rozšiřujeme také o její mobilní verzi. Formát Mobilní Square Shop je dostupný na službách Homepage, ProŽeny, Seznam Zprávy a Super.

Sdílet na sítích