Seznamte se s novými mobilními formáty na domovské stránce Seznam.cz

Dlouho očekávaná novinka na domovské stránce je konečně tady. A co vám přinese? Oslovte své zákazníky na nejnavštěvovanější stránce českého internetu, ať jsou kdekoliv. Využít můžete formátů jako je Mobilní Interscroller nebo Mobilní vertikální Outstream, které jsou nyní dostupné i na domovské stránce Seznam.cz.

Jedná se o největší mobilní formát, který reaguje na scrollování stránky v mobilu. Samotné reklamní sdělení se nachází v pozadí stránky, kde ho návštěvník scrollováním postupně odkrývá. Díky svému zpracování upoutá více než klasický banner a jeho výroba je přitom jednoduchá. Kromě statické kreativy, kterou představuje formát Mobilní Interscroller, můžete zaujmout i videem prostřednictvím Mobilního vertikálního Outstreamu.

  • Odhadovaný počet impresí je 1,1–1,3 mil (negarantovaný)

Zaujměte na nejnavštěvovanější stránce českého internetu

Počet prokliků z domovské stránky vzrostl za poslední dva roky o 54 %. Díky kvalitnímu obsahu v rámci feedu článků lidé scrolují mezi tématy, o která se zajímají. Ty jsou personifikovaná dle zájmu a chování uživatele, což zajistí jejich relevantnost. Denně se ve feedu objeví více jak 1 500 článků. Až 4,5 milionu lidí navštíví feed článků alespoň jednou za měsíc. To je více jak polovina tuzemské dospělé populace.

Být vidět na mobilních formátech je klíčové pro každý byznys či sdělení. 80 % lidí si prohlíží internet z mobilních zařízení. Na domovskou stránku Seznam.cz jich přichází z mobilního zařízení více než 60 %. (Zdroj: NetMonitor)

Pro více informací se obraťte na svého obchodníka nebo napište na reklama@firma.seznam.cz

Sdílet na sítích