Potřebujete rychle reklamní bannery pro Sklik? Vyrobíme je raz dva

Potřebujete pro svou kampaň v krátkém čase vytvořit vizuálně atraktivní a zároveň po výkonnostní stránce funkční reklamní bannery? Žádný problém, zkušení kreativci z grafického oddělení Seznamu jsou vám připraveni pomoci.

Je to snadné

Přímo v hlavním menu Skliku najdete pod nástroji novou položku „Objednat výrobu bannerů“, která vás odkáže na jednoduchý objednávkový formulář. Snadno si v něm vyberete požadovaný počet bannerových rozměrů a formát, který pro svou kampaň chcete využít. Následně doplníte informace o preferovaném termínu dodání, popíšete svou představu o vzhledu bannerů a přiložíte grafické podklady (např. fotografie produktu, logo společnosti atp.).

Po úspěšném odeslání objednávky se požadavek obratem dostane do oddělení našich grafiků, kteří obsah zakázky detailně nastudují a následně udělají maximum pro vaši spokojenost.

Jaké jsou reference?

Naši grafici už stihli vytvořit stovky statických (JPG) a animovaných (GIF nebo HTML5) bannerů, rádi pomohou s přípravou kvalitních reklamních podkladů i vám. Prohlédněte si jejich práci na výše uvedených odkazech, budete tak mít lepší představu o technických možnostech zpracování a kvalitě výstupů.

Těšíme se na spolupráci

Pokud budete nyní nebo v budoucnu výrobu nových reklamních bannerů pro vaši kampaň potřebovat, vzpomeňte si na zmíněnou novinku v Skliku. Od vizuálně atraktivních a po výkonnostní stránce funkčních bannerů vás totiž dělí pouze několik kroků.

Sdílet na sítích