Nový viditelnější reklamní mobilní formát přinášíme i pro naše partnery

V minulém roce jsme pro vás připravili vysoce vizibilní formát Branding a ani letos nezahálíme. Připravili jsme nový mobilní formát, který můžete pomocí služby Seznam Partner využívat již od minulého týdne.

Pravděpodobně jste i vy zaznamenali, že stále narůstá počet návštěvníků prohlížejících web přes mobilní zařízení, kterých je dnes už většina. Proto nezapomínejte svůj web optimalizovat díky formátům, které vám přinášíme a využijte příležitosti lepší monetizace svého reklamního prostoru.

Představujeme vám mobilní square o rozměrech 480×480 px. Mobilní zařízení se stále zvětšují, a tak přinášíme formát, který lépe pokryje display oproti stávajícímu rozměru. Jedná se tak o alternativu formátů 300×250 px a 300×300 px, kdy dle statistik spol. Seznam.cz může rozměr 480×480 px dosahovat až 2x vyššího CTR než rozměry výše uvedené.

Mobilní square tedy využívá celou šířku displeje (při zařízeních s šířkou nižší 480 px), je vizibilnější a zůstane s uživatelem na obrazovce déle. Tento nový formát doporučujeme umisťovat do mobilní verze do těla článků – ideálně pod perex či první odstavec článku. Využít jej ale můžete i v rámci desktopové verze.

Za celý tým Seznam Partner Lucie Lämleinová

Sdílet na sítích