Divadlo Komedie bude patřit kreativkám

30. května 2019

V pořadí už druhé seznamácké setkání s kreativkami se uskuteční v pražském divadle Komedie. Konference pro kreativní agentury a otevřené hlavy. Během ní se účastníci dozví o zásadních tématech, která hýbou tvůrčím i mediálním světem. Ve čtvrtek 20. června 2019.

Hlavním tématem letošního ročníku bude plánování kampaní „on-line first“ a tvorba nejen nápaditých, ale hlavně funkčních kampaní. A to jak z pohledu kreativních, tak i mediálních agentur.

A na koho a na co se můžete těšit?

Keynote představí Coralie Grau z německého About You, jehož vplutí do českých on-line vod neunikl snad žádnému módnímu fanouškovi. Nebude chybět ani známý český matador kreativní a mediální scény Jan Suda z agentury McCann Prague, kterému bude sekundovat Aleš Hron z WMC Grey. Za agenturu VMLY&R vystoupí Vanda Štéglová, Peppermint zase představí tandem Štěpán Trnka a Mladen Grebo. Trendy kreativní nápady tak, jak je dělají v Refresher.cz, bude sdílet Nikita Jankovičová. Konzultanti Seznam.cz se zaměří nejen na obsah kampaní a jejich kvalitu, ale i na možnosti v rámci distribuce a interakce, která je pro každé promo naprosto zásadní.

Pokud chcete být součástí této výjimečné akce, tak se registrujte. Pozvánky dostanou všechny velké kreativní agentury.

Tým Seznam.cz

Sdílet na sítích