Spouštíme Outstream video v RTB

22. října 2019

Přinášíme skvělou zprávu pro všechny fanoušky RTB a videoreklamy. Od 8. 10. 2019 mohou inzerenti nakupovat programaticky outstreamové video na Novinky.cz, Sport.cz, Garaz.cz, Proženy.cz a Kupi Magazín

Znamená to tedy, že jsme rozšířili stávající portfolio videoformátů v RTB, kde je v tuto chvíli možné nakupovat instreamové videospoty a bumpery, videoformát HP-TV na domovské stránce Seznamu, videobannery a nově již zmíněný outstream.

Na Novinky.cz, Sport.cz, Garaz.cz, Proženy.cz a Kupi.cz mohou inzerenti touto pozicí zasáhnout přibližně 5,5 milionu reálných uživatelů za měsíc, tj. 316 milionů zobrazení měsíčně. Dle prvních výsledků našich kampaní dokoukanost dosahuje až 40 %.

Nově přidaný formát se nachází hned pod článkem. Video se spustí, jakmile je vidět alespoň z 50%. V případě, že uživatel odskroluje níže, spot se zastaví. To zaručuje maximální vizibilitu videa. Jak pozice vypadá, najdete tady.

Tato pozice je vhodná předně pro brandové kampaně a klienti ho též používají pro zvýšení doplňkového zásahu k televizním kampaním. Pozici je možné nakupovat v privátní i otevřené aukci.

Pokud chcete pomoci s vytvořením privátního dealu, napište nám na rtb@firma.seznam.cz.

V nejbližší době plánujeme Outstream v RTB nabízet i na našich ostatních službách.

Za RTB tým Jakub Telenský

Sdílet na sítích